AFSÜ'de Filistin'e Destek Kermesi

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi'nde faaliyet gösteren genç topluluklar, Filistin'e yardım amacıyla kermes düzenledi

Gündem 20.12.2023 13:06:29 0
AFSÜ

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi'nde (AFSÜ) faaliyet gösteren genç topluluklar, Filistin'e destek kermesi düzenledi. 

AFSÜ Genç Kızılay, İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Topluluğu (İDESA), Hayvan Hakları Topluluğu, Tıbbi Aromatik Bitkiler Kulübü ve Üniversiteli Akademik Kültür Topluluğu (ÜniAk) üyeleri ve gönüllü öğrenciler tarafından gerçekleştirilen etkinlik, 

Rektörlük A Blok fuayesinde açılan stantlarla gerçekleşti. Kermese, Afyonkarahisar Kızılay Şube Başkanlığı, Afyonkarahisar Genç Kızılay ve Kızılay Kadın Kolları da katkı sağladı.

Stantlarda öğrenciler ve personelin yoğun ilgisiyle karşılaşan kermeste, çeşitli yiyecekler, tatlılar ve el işi ürünler satışa sunuldu. 

AFSÜ Genç Kızılay Üniversite Birim Başkanı Arda İlhan, düzenlenen kermese ilişkin yaptığı açıklamada, genç topluluklarla bir araya gelerek Filistinli kardeşler için destek verdiklerini belirtti. 

Elde edilen gelirin masum ve mazlum insanlara ulaştırılacak olmasının mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Genç Kızılay Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Özkara da gönüllülüğün, karşılık beklemeden, çıkar beklentisi içinde olmadan, mağdur kalmış bir kesime yoğunlaşarak yardım etmek olduğunu vurgulayarak, kermeste emek veren tüm topluluklara teşekkür etti.

Bu güzel organizasyonun Filistinli kardeşlere destek olma amacıyla gerçekleştirildiğini belirten Özkara, kermesin her aşamasında emek veren topluluklara teşekkür ederek, gönüllülük kavramının toplumda mağdur kalmış kesimlere destek olmak olduğunu bir kez daha hatırlattı.

#AFSÜ #GençKızılay #Filistin #Kermes #Gönüllülük #Topluluklar #Afyonkarahisar


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: ' Filistin' Destek Kermesi
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °