AFYAŞAD M.E.M. MÜDÜRÜ MİRAÇ SÜNNETCİ’Yİ ZİYARET ETTİ.

AFYAŞAD M.E.M. MÜDÜRÜ MİRAÇ SÜNNETCİ’Yİ ZİYARET ETTİ.

Gündem 27.11.2022 11:40:26 0
AFYAŞAD M.E.M. MÜDÜRÜ MİRAÇ SÜNNETCİ’Yİ ZİYARET ETTİ.

Amacımız çok okuyan ve yazan bir nesil yetiştirmektir. Afyonkarahisar Yazarlar ve Şairler (AFYAŞAD) Derneği Başkanı Muharrem GÜNAY ve yönetim kurulu üyeleri Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Miraç Sünnetçi’yi ziyaret ettiler. 

25 Kasım 2022 günü gerçekleşen ziyarette Muharrem Günay, AFYAŞAD’ın kuruluşu, yapmış olduğu faaliyetler  ve hâlen yarışma süreci devem eden “Süleyman Çelebi ve Sevgili Peygamberimize Sevgi” konulu şiir yazma ve okuma yarışması hakkında bilgiler verdi.

AFYAŞAD Başkanı Muharrem Günay, dernek olarak 1 yıl gibi kısa sürede çok sayıda etkinliğe ve yarışmaya imza attıklarını 7 adet kitap yayınladıklarını belirtip, amacımız: Milli, insâni, ahlâki ve mânevi değerleri benimseyen, koruyan, yaşayan ve çok okuyan ve yazan bir nesil yetiştirmek olduğunu belirtti. 

Günay son olarak, 2022 yılının ÜNESKO kararı ve Cumhurbaşkanlığı Genelgesi ile “Süleyman Çelebi Yılı” olarak ilan edildiğini ve bu kapsamda Afyonkarahisar İl Müftülüğü ile birlikte ilimiz genelinde lise öğrencilerinin katıldığı “Süleyman Çelebi ve Sevgili Peygamberimize Sevgi” temalı  şiir yazma ve okuma yarışması düzenlediklerini ve bu yarışmanın ödül töreninin 15 Aralık 2022 günü Afyon Lisesi konferans salonunda yapılacağını belirtip, Milli Eğitim Müdürü Miraç SÜNNETÇİ’yi ödül törenine davet etti.

Ziyarete Muharrem Günay ile birlikte yönetim kurulu üyeleri, Şaban Korkmaz, Raziye Demiralay Celep, Hasan Özpunar, Ahmet Hidayet Şahintepe, Habip Akalın, Nilgün Seçen, Halit Kara, Yusuf Akgün katıldılar.


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °