Afyon Belediyesi, çadır kentlerin altyapısını hazırlıyor

Afyon Belediyesi, çadır kentlerin altyapısını hazırlıyor

Gündem 17.02.2023 11:57:41 0
Afyon Belediyesi, çadır kentlerin altyapısını hazırlıyor

Hatay’da çadır ve konteyner kentler kurulması, seyyar tuvaletler oluşturulması, elektrik bağlantıları yapılması ve Türkiye genelinden gelen yardımların dağıtımı görevlerini üstlenen Afyonkarahisar Belediyesi, bölgede tüm birimleriyle kesintisiz çalışmalarına devam ediyor.

 

Hatay’ın Antakya ilçesine kurulan konteyner/çadır kentin altyapı hizmetleri Afyonkarahisar Belediyesi tarafından sağlanıyor. Kahramanmaraş merkezli depremin hemen ardından deprem bölgesine giderek vatandaşların acılarına ortak olan ekiplerimiz, hayatın normale dönmesi için yoğun bir çalışma yürütüyor.

Birlik beraberlik ve dayanışma içerisinde yaraların en kısa sürede sarılması için yürütülen çalışmalarda depremden etkilenen vatandaşlara daha rahat bir barınma ortamı oluşturmak amacıyla kurulumuna başlanan konteyner kent için zemin hazırlama çalışması yapılıyor. Bu çalışmada Afyonkarahisar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri 20 iş makinesi ile hızla iş ve işlemlerine devam ediyor. Elektrik, içme suyu ve kanalizasyon bağlantılarının da Belediyemiz ekipleri tarafından yapıldığı deprem bölgesinde yaraların sarılması için gayretli çalışmalar yapılıyor.


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °