Afyon Emniyeti öğrencilerle buluştu: "Uyuşturucu ile mücadelede gözümüz olun"

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen faaliyette üniversite öğrencilerine uyuşturucu madde kullanımının zararları hakkında bilgilendirme yaptı

Gündem 1.11.2023 09:46:25 0
Afyon Emniyeti öğrencilerle buluştu:

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından uyuşturucu madde kullanımının önlenmesi ve bu konuda farkındalık yaratılması amacıyla önemli bir etkinlik gerçekleştirdi. 

Narko Nokta faaliyetleri kapsamında, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi öğrencilerine yönelik bilgilendirme etkinliği düzenlendi.

100.yıl Güvenlik Birimleri Öğrenci Buluşmaları kapsamında gerçekleşen bu etkinlikte, 450 öğrenciye uyuşturucu madde kullanımının zararları ve Uyum Projesi hakkında detaylı bilgi verildi. 

Ayrıca, gençlerin uyuşturucu madde kullanımına karşı duyarlılığını artırmak ve desteklerini almak amacıyla bu tür etkinliklerin düzenlendiği vurgulandı.

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü, toplumun sağlığı ve gençlerin geleceği için uyuşturucu madde kullanımıyla mücadelede kararlı bir şekilde çalışmaya devam ediyor.

#AfyonkarahisarEmniyetMüdürlüğü #UyuşturucuMadde #NarkoNokta #Gençlik #Bilgilendirme #UyumProjesi #SağlıkBilimleriÜniversitesi


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °