Afyon Kızılay Başkanı Yakın: “Dileyen herkes gönüllü olabilir”

Kızılay Haftası kapsamında, Afyonkarahisar Kızılay İl Başkanı, Kızılay'ın 155 yıllık tarihini ve yardım çalışmalarını vurgulayarak, vatandaşları gönüllü olmaya çağırdı

Gündem 3.11.2023 14:04:07 0
Afyon Kızılay Başkanı Yakın: “Dileyen herkes gönüllü olabilir”

Afyonkarahisar Kızılay İl Başkanı Mehmet Yakın, Kızılay Haftası vesilesiyle Gün FM'in konuğu olarak Kızılay'ın önemine ve faaliyetlerine dikkat çekti. 

Yakın, Kızılay'ın 155 yıl boyunca yürüttüğü yardım çalışmalarını vurgulayarak, "Kızılay hepimizin. Her zaman vatandaşlarımızın yanında" dedi.

Kızılay Haftası boyunca bir dizi etkinlik ve faaliyetler gerçekleştirdiklerini belirten Yakın, kurumları ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgilendirme yaptıklarını ve okullarda Kızılaycılık faaliyetleri düzenlediklerini ifade etti. 

Özellikle anaokulları ve okullardaki çocukların Kızılay'a büyük ilgi gösterdiğini aktardı.

Mehmet Yakın, Kızılay'ın gönüllü çalışmalara açık olduğunu vurgulayarak, "Dileyen herkes Kızılay gönüllüsü olabilir. Herkesin katkı sunacağı bir konu vardır. 

Dileyen vatandaşlarımızı Kızılay gönüllüsü olmaya çağırıyoruz" şeklinde konuştu.

Ayrıca, Kızılay'ın Filistin için sürdürdüğü yardım kampanyasına da değinen Yakın, yardımların devam ettiğini ve vatandaşların Filistin'e yardımlarını Kızılay aracılığıyla iletebileceklerini ifade etti.

Radyo Yöneticisi Fadime Akar'ı Kızılay'ın çalışmalarını ve yardımlarını desteklediği için tebrik eden Yakın, Akar'a Anadolu Medya ödülü nedeniyle bir plaket takdim etti. 

Akar da bu ödül vesilesiyle başarılar dileyerek teşekkür etti.

#KızılayHaftası #Kızılay #MehmetYakın #Gönüllülük #Yardım #FilistinYardımı #SosyalSorumluluk #Afyonkarahisar #KızılayİlBaşkanı #AnadoluMedyaÖdülü


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Salı 17.9 ° / 4.9 °
Çarşamba 19.5 ° / 6.4 °
Perşembe 18.9 ° / 7 °