Afyon'da -2 derecede antrenmanlarını sürdürüyorlar

Afyonkarahisar'da -2 derecede antrenmanlarını sürdüren genç kano sporcuları, İl Müdürü Kasapoğlu'nun teşvikleriyle Türkiye'yi 2028 Olimpiyat Şampiyonası'nda en iyi şekilde temsil etme sözü verdi

Spor 26.01.2024 17:06:59 0
Afyon

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ve Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen, kano tesisinde genç kano sporcularıyla bir araya geldi. 

Genç sporcular, -2 derecede gerçekleştirdikleri antrenmanlarla Türkiye'yi 2028 Olimpiyat Şampiyonası'nda gururla temsil etme sözü verdiler.

İl Müdürü Kasapoğlu, genç kano sporcularını azimli çalışmaları dolayısıyla tebrik ederek, -2 derece soğukta dahi kararlılıkla antrenman yaptıkları için övgüde bulundu. 

Gençlerin bu azimli çabalarının ülke adına başarılı sonuçlar getireceğine olan inancını dile getiren Kasapoğlu, genç kano sporcularının ülkelerini Avrupa'da, Dünya'da ve Olimpiyat Şampiyonaları'nda en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını belirtti.

Bu buluşma sırasında genç kano sporcuları, 2028 Olimpiyat Şampiyonası'nda Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarına dair söz verdiler. 

Sude Gölcük adlı kano sporcusu, -2 derecede antrenman yapmak gibi zorlu koşullarda bile azimle çalıştıklarını belirterek, çabalarının boşa gitmeyeceğine inandıklarını ve ülkelerini gururla temsil edeceklerine söz verdiklerini ifade etti.

İl Müdürü Kasapoğlu ve Spor Hizmetleri Müdürü Erşen'in genç kano sporcularıyla yaptığı buluşma, Türk sporunda geleceğe dair umut verici bir tablo oluşturuyor. 

Genç kano sporcuları, ulusal ve uluslararası arenalarda Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek ve Olimpiyat Şampiyonası'nda bayrağımızı gururla dalgalandırmak için motive bir şekilde çalışmalarını sürdürüyorlar.

#GençKanoSporcuları #OlimpiyatŞampiyonası #TürkiyeTemsili #SporunGeleceği


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °