Afyon’da Ayağımın Basmadığı Santimetrekare Yoktur

Sezer Küçükkurt, Afyonkarahisar'da her sokağı, her mahalleyi bilerek, halka yakın bir belediye başkanı olacağını vurguluyor.

Siyaset 14.02.2024 11:28:39 0
Afyon’da Ayağımın Basmadığı Santimetrekare Yoktur

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, seçim kampanyası kapsamında Afyonkarahisar merkezindeki esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. 

Küçükkurt, 1. Küçük Sanayi Sitesi'nden İnönü Caddesi'ne, Erenler Mahallesi'nden Yarım Elma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na kadar birçok noktada hemşerileriyle buluştu.

Küçükkurt, Afyonkarahisar'da her sokağı, her mahalleyi bilerek, "ayağının basmadığı santimetrekare" olmadığını belirtti. 

Özellikle trafik ve otopark sorunlarına dikkat çeken aday, şehir merkezindeki ulaşımın ciddi bir sorun olduğunu ifade etti ve bu konunun çözümünün öncelikli hedefleri arasında olduğunu vurguladı.

Aday, halkın içinden biri olduğunu dile getirerek, halkın desteğiyle şehri yönetmeye hazır olduğunu söyledi. 

Ayrıca, Ahıskalı Ozan Halit Kara'nın misafiri olarak Türklere özgü bir hediyeyi kabul etti ve şehirdeki çeşitli işletme sahipleriyle görüş alışverişinde bulundu.

Sezer Küçükkurt'un ziyaretleri, Afyonkarahisar'da belediye başkanlığı için yürüttüğü kampanyasını halkla daha da yakınlaştırma çabası içinde olduğunu gösterdi.

#SezerKüçükkurt #Afyonkarahisar #BelediyeBaşkanlığı #MHP #TrafikSorunu #HalklaBuluşma


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °