Afyon'da Başlayan Etkinlik İlçelerde de Düzenlenecek

Afyonkarahisar Gençlik Merkezi'nde düzenlenen şiir dinletisine katılan gençler, Türk edebiyatının usta şairlerinin eserlerini seslendirerek büyük alkış aldı

Gündem 24.01.2024 18:03:07 0
Afyon

Afyonkarahisar Gençlik Merkezi, düzenlediği şiir dinletisi etkinliğiyle gençleri bir araya getirdi. 20 gencin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, vatan ve kahramanlık temalı şiirler seslendirildi.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu'nun da katıldığı dinleti, gençlerin şiir performansı ve katılımcılardan büyük beğeni topladı.

Gençler, Türk edebiyatının önde gelen şairlerinin eserlerini duygusal bir anlatımla seslendirerek dinleyicilerin takdirini kazandı. 

Şiir okumaları sonrasında İl Müdürü Kasapoğlu ve Gençlik Hizmetleri Müdürü Ahmet Ertürk de sahneye çıkarak birer şiir okudu.

İl Müdürü Kasapoğlu, gençleri tebrik ederek yaptığı açıklamada, "Gençlerimiz, bu etkinlikte vatan sevgisi ve kahramanlık temalarını işleyen şiirlerle bizlere güzel bir deneyim yaşattılar. 

Bu tür kültürel etkinlikler, gençlerimizin sanatsal gelişimine önemli katkılarda bulunuyor. 

Gençlerimizi daha fazla etkinliğe katılmaya davet ediyor, onların yeteneklerini keşfetmeye devam etmelerini diliyorum" şeklinde konuştu.

Şiir dinletisi etkinliği, ilerleyen günlerde Şuhut Gençlik Merkezi, AKÜ Genç Ofis, Emirdağ Gençlik Merkezi, AFSÜ Genç Ofis, Çay Gençlik Merkezi ve Sandıklı Gençlik Merkezi'nde de düzenlenecek. 

Sanat ve kültür etkinlikleriyle gençlerin bir araya gelmesi, yeteneklerini sergilemesi ve duygusal gelişimine katkıda bulunulması amaçlanıyor.

#GençlikMerkezi #ŞiirDinletisi #Kahramanlık #VatanSevgisi #Afyonkarahisar


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °