Afyon'da Cumhuriyetin 100. Yılına Özel Konser: Atatürk'ün sevdiği şarkıları seslendirecekler

Afyon Kocatepe Üniversitesi, Cumhuriyetin 100. Yılına özel düzenleyeceği muhteşem bir konser ve sanat sergisi ile tarihi anı coşkuyla kutluyor

Gündem 27.10.2023 10:19:18 0
Afyon

Afyon Kocatepe Üniversitesi, Cumhuriyetin ilanının 100. yılı kapsamında unutulmaz bir sanat ve müzik şölenine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 

Türkiye'nin bağımsızlığını ilan ettiği tarih olan 29 Ekim'in öncesinde, 27 Ekim 2023 Cuma günü (bugün) saat 20.00'de gerçekleşecek "Cumhuriyetin 100. Yılı Konseri" ile tarihi anı coşkuyla kutlayacak.

Etkinlik, Ahmet Necdet Sezer Kampüsü Atatürk Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek ve herkesi unutulmaz bir müzik deneyimi sunmaya davet ediyor. 

Konser programı, "Atatürk'ün sevdiği şarkılar ve Kahramanlık Türküleri" ile başlayacak, ardından "Cumhuriyet Dönemi Bestekarları Şarkıları" ile devam edecek. 

Türk Sanat Müziği Topluluğu ile Müzik Bölümü ve Sahne Sanatları Bölümü Korosu, katılımcılara unutulmaz anlar yaşatmak için sahnede olacak.

Etkinlik öncesinde, Atatürk Kültür Merkezi (AKM) fuaye alanında "Ethem Fotoğraf Sergisi" de ziyarete açılacak. 

Bu sergi, etkinliğin coşkusunu tarihi fotoğraflarla daha da zenginleştirecek.

#Cumhuriyetin100Yılı #AfyonKocatepeÜniversitesi #MüzikVeSanatŞöleni #Atatürk #TürkSanatMüziği #KutlamaKonserti #EthemFotoğrafSergisi


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °