Afyon'da düğün konvoyuna ceza

Afyonkarahisar-Kütahya yolunda düğün konvoylarının yol kapatması sonucu 4 araç sürücüsüne toplam 9,235 TL trafik cezası uygulandı

Gündem 30.08.2023 09:02:06 0
Afyon

Afyonkarahisar-Kütahya yolunda düğün konvoylarının yol kapatması sonucu 4 araç sürücüsüne toplam 9,235 TL trafik cezası uygulandı. 

Afyonkarahisar'ın Afyonkarahisar-Kütahya yolunda meydana gelen bir olay, trafik güvenliği ve vatandaşların seyahat özgürlüğüne verilen önemi tekrar gündeme getirdi. 

Düğün konvoyu esnasında yol kapatılması sonucu 03 AAH 686, 03 AEZ 095, 03 AEN 706 ve 03 ACD 778 plakalı araç sürücüleri, trafiği tehlikeye düşürmekten ve seyir emniyetini ihlal etmekten dolayı toplamda 9,235 TL idari para cezasına çarptırıldı.

Konuyla ilgili olarak, yetkililer vatandaşları geleneksel etkinlikleri düzenlerken diğer sürücülerin güvenliğini gözetmeye çağırdı. 

Düğün, asker uğurlaması gibi kutlamalarda gelenek ve göreneklere uygun hareket edilmesi gerektiği vurgulandı. 

Yol kapatmanın, trafik akışını tehlikeye düşürdüğü ve diğer sürücülerin güvenliğini riske attığı hatırlatılarak, vatandaşlardan trafik kurallarına ve emniyetine özen göstermeleri istendi.

Trafik güvenliği, vatandaşların seyahat özgürlüğü ve diğer sürücülerin güvenliği açısından büyük önem taşıyor. 

Afyonkarahisar'da yaşanan bu olay, gelenek ve göreneklerin korunması kadar trafik kurallarına uymanın da gerekliliğini bir kez daha hatırlatıyor. 

#Afyonkarahisar #Düğün #Trafik #Konvoy #Ceza


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: afyon'da düğün konvoyuna ceza
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °
Perşembe 18.4 ° / 8 °