Afyon'da eğitimde bir ilk

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Milli Eğitim Bakanı Sayın Yusuf Tekin'in talimatları doğrultusunda, "Online Veli Randevu Sistemi" ile veli-öğretmen görüşmelerini düzenli hale getiriyor

Gündem 14.12.2023 09:53:04 0
Afyon

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü, eğitimde bir ilki gerçekleştirerek Milli Eğitim Bakanı Sayın Yusuf Tekin'in talimatları doğrultusunda "Online Veli Randevu Sistemi"ne geçiyor. 

Bu önemli adımın tanıtımı için İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci başkanlığında, il merkezindeki 13 pilot okul idarecisinin ve Şube Müdürü Hayati Duman'ın katılımıyla bir Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi.

Müdür Sünnetci, yaptığı açıklamada, "İlimizdeki tüm okulların kullanımına açılacak olan Öğretmen Veli Randevu Sistemi (ÖVRS), velilerimizin öğretmenleriyle görüşmelerini düzenlemelerini sağlayacak.

Öğretmenlerimiz, velilere iletecekleri bir link aracılığıyla randevu gün ve saatlerini organize edebilecekler. 

Alınan randevular, velilere ve öğretmenlere hem SMS hem de e-posta yoluyla bildirilecek. 

Pilot okullarda 18 Aralık 2023 tarihi itibariyle başlatılacak olan Öğretmen Veli Randevu Sistemi, ilerleyen günlerde tüm il genelinde uygulanmaya başlanacak" dedi.

Öğrenci, veli ve öğretmenler arasındaki iletişimi güçlendirecek bu sistemle birlikte eğitimde dijital dönüşüm adına atılan bu adım, veli-öğretmen görüşmelerini daha etkin ve düzenli bir şekilde gerçekleştirmeyi hedefliyor.

#Afyonkarahisar #Eğitim #ÖğretmenVeliRandevuSistemi #DijitalDönüşüm #MilliEğitim


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: afyon'da eğitimde bir ilk
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °