Afyon'da en çok talep gören branş için toplantı düzenlendi

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, cimnastik branşının geliştirilmesi ve antrenörlerin taleplerinin ele alındığı bir toplantı düzenledi

Gündem 11.12.2023 10:47:12 0
Afyon

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, sporun temelini oluşturan cimnastik branşının geliştirilmesi amacıyla bir toplantı düzenledi. 

İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen, Şube Müdürü Adil Kamberoğlu ve Afyonkarahisar'daki tüm cimnastik antrenörleri katıldı.

Toplantının ana hedefi, Afyonkarahisar'ı bir cimnastik şehrine dönüştürmek olarak belirlendi. 

Bu amaç doğrultusunda, daha fazla çocuğun spor yapmasını teşvik etmek ve ulusal-uluslararası müsabakalara sporcu yetiştirmek gibi konular ele alındı.

İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, toplantıda yaptığı konuşmada cimnastik branşında başarılı olmanın, antrenörlerin bilgi ve becerilerine bağlı olduğunu ifade etti. 

Kasapoğlu, "Sporcularımızın başarılı olmaları için antrenörlerimizin bilgi ve becerilerini geliştirmeleri çok önemli. 

Sizlerin çalışmalarıyla Afyonkarahisar’dan bir dünya bir Avrupa şampiyonu çıkacağına inanıyor, bu konuda sizlere güveniyorum” dedi.

Katılımcı cimnastik antrenörlerinin fikir ve duygularına yer verilen toplantıda, İl Müdürü Kasapoğlu, antrenörleri teker teker dinleyerek ihtiyaçlarına yönelik çözüm önerileri sundu. 

Toplantı, soru-cevap bölümüyle sona erdi.

#Cimnastik #Afyonkarahisar #GençlikveSpor #StratejiToplantısı #SporGelişimi #Antrenörler


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °