Afyon'da gençler tatillerini dolu dolu geçiriyor

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ve Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen, Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu'nda Taekwondo ve Eskrim branşlarında eğitim alan genç sporcuları ziyaret etti

Egitim 26.01.2024 12:37:49 0
Afyon

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ve Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen, Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu'nda Taekwondo ve Eskrim branşlarında eğitim gören genç sporcuları ziyaret etti. 

Ziyaret sırasında Kasapoğlu, genç sporcuların eğitimlerine katkıda bulunmak ve motivasyonlarını artırmak amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirtti.

Kasapoğlu, genç sporcuların yarıyıl tatilini spor etkinlikleriyle verimli bir şekilde geçirmelerini hedeflediklerini ifade ederek, "Gençlerimizin spora olan ilgisi ve yetenekleri bizleri memnun ediyor. 

Bu ziyaret, onlara moral vermek ve sporu sevdirmek amacıyla gerçekleşti. Her bir sporcu, kendi branşıyla ilgili hedeflere odaklanmış, disiplinli ve kararlı bir şekilde çalışıyor. 

Biz de onların yanında olarak destek olmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.

Ziyaret sırasında sporcularla birebir görüşmeler yaparak hedeflerini dinleyen Kasapoğlu, genç sporcuların yeteneklerini daha da geliştirerek milli takımlara kazandırmak ve uluslararası arenada ülkelerini başarıyla temsil etmelerini sağlamak istediklerini vurguladı.

Ziyaretin sonunda, Kasapoğlu ve Erşen, genç sporculara başarılar dileyerek, spora verdikleri desteklerin devam edeceğini belirtti. 

Gençler, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirirken, kendilerine verilen motivasyonun kendilerini daha fazla çalışmaya teşvik ettiğini ifade etti.

#Afyonkarahisar #GençlikVeSpor #Taekwondo #Eskrim #SporcuGelişimi #Motivasyon


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: Afyon' gençler tatillerini geçiriyor
Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °