Afyon'da Kariyer Günleri Programı Gerçekleştirildi

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, öğrencilere meslek seçimleri hakkında önemli tavsiyelerde bulunmak üzere Şehit Kerim Üye Konferans Salonu'nda düzenlenen Kariyer Günleri Programı'na katıldı

Gündem 7.10.2023 14:24:06 0
Afyon

 Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, öğrencilerin doğru meslek tercihleri yapabilmelerine yardımcı olmak amacıyla Şehit Kerim Üye Konferans Salonu'nda düzenlenen "Kariyer Günleri Programı"na katıldı. 

Bu etkinlik, 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı "Akademik Başarıyı Artırma Faaliyetleri" kapsamında gerçekleştirildi ve öğrencilere gelecekteki kariyerleri hakkında önemli bilgiler sunmayı amaçladı.

Kariyer Günleri Programı, Şehit Kerim Üye Konferans Salonu'nda gerçekleşti ve Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Musa Dinçgez, Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş, Belediye Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Sami Çetinaktı, Şube Müdürü Hayati Duman, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti.

Programın başlangıcında Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, öğrencilere eğitim ve okullarıyla ilgili deneyimlerini paylaştı. 

Öğrencilere hitap ederken, "Okullarımıza ve siz kıymetli evlatlarımıza nasıl destek olduysak, bu taleplerinizi de karşılayacak ve sizlere destek olmaya devam edeceğiz" dedi.

Soruların ve cevapların da yer aldığı etkinlik, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci'nin, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'e eğitim alanındaki katkılarından dolayı teşekkür etmesi ve plaket takdimiyle sona erdi. 

#Afyonkarahisar #Afyon #Haber #Eğitim #MEB #Öğretim #Öğrenci #Program #kariyergünleri


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °