Afyon'da öğrenciler, geleneksel çocuk oyunları ve spor etkinlikleriyle buluştu

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, yeni eğitim öğretim yılına enerjik bir başlangıç yapmak amacıyla Atatürk İlkokulu öğrencileri için özel bir etkinlik düzenledi

Gündem 20.09.2023 15:40:34 0
Afyon

2023-2024 eğitim öğretim yılında Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü antrenörleri, Atatürk İlkokulu öğrencilerine yönelik Geleneksel Çocuk Oyunları ve fiziksel aktivite etkinliği düzenleyerek öğrencilere hem spor yapmanın hem de birlikte vakit geçirmenin keyfini yaşattı.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, yeni eğitim öğretim yılına enerjik bir başlangıç yapmak amacıyla Atatürk İlkokulu öğrencileri için özel bir etkinlik düzenledi. 

Bu etkinlikte, öğrencilere geleneksel çocuk oyunlarını oynama fırsatı sunulurken aynı zamanda sporun önemi ve sağlıklı yaşam tarzının vurgusu yapıldı.

Deneyimli antrenörlerin rehberliğinde gerçekleştirilen etkinlik, öğrencilere sporun sağlığa olan faydalarını öğrenme şansı verdi. 

Antrenörler, sporun düzenli bir şekilde yapılmasının vücut sağlığına olumlu etkilerini anlattılar ve öğrencilere spor yapmanın keyfini yaşattılar.

Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen, etkinliği yakından takip ederek, öğrencilerin sağlıklı büyümelerini ve gelişmelerini önemsediklerini vurguladı. 

Ayrıca etkinliğe katkı sağlayan antrenörler, spor uzmanları, öğretmenler ve okul müdürüne teşekkürlerini iletti. 

Bu tür etkinliklerin öğrencilerin sağlıklı yaşam alışkanlıkları kazanmasına katkı sağladığını belirtti.

#Afyonkarahisar #Afyon #Haber #GSB #Spor #Etkinlik #Okul #Öğrenci


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °