“Afyon’da vesayetleri kırmak istiyoruz”

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, başkanlığını yaptığı AGC yönetim kurulu üyelerini ve meslektaşlarını ziyaret etti.

Siyaset 21.01.2024 15:31:19 0
“Afyon’da vesayetleri kırmak istiyoruz”

“Afyon’da vesayetleri kırmak istiyoruz”

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, başkanlığını yaptığı AGC yönetim kurulu üyelerini ve meslektaşlarını ziyaret etti.

 Ziyarette konuşan Küçükkurt, niyetlerinin akıl birliğiyle, gönül birliğiyle, el birliğiyle şehre hizmet edebilmek olduğunu söylerken, MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’da, “Afyonkarahisar’da vesayetleri kırmak istiyoruz” dedi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, Merkez İlçe Başkanı İbrahim Danaoğlu, KAÇEP Başkanı Av. Nesrin Çelikbilek, Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı İsmail Akar ve yönetim kurulu üyelerini dernekte ziyaret ettiler.

“SEZER KÜÇÜKKURT CAMİAMIZDAN ÇIKAN BİR KARDEŞİMİZDİR”

AGC Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akar, cemiyet yönetimi olarak MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt ve partililerin ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Başkan Akar, “AGC olarak ziyaretinizden son derece memnun olduk. 

Önümüzde 31 Mart 2024 tarihinde yerel seçimler var. Hakikaten Afyonkarahisar'da son zamanlara bakıldığı bu zamana kadar olmadık şekilde çok çetin bir seçim bekleniyor. Benim görebildiğim kadarıyla. Sezer Küçükkurt, bizim camiamızın içinden çıkan bir kardeşimizdir. 

Bu yolda kendisine başarılar diliyorum. Her daim yanında olduğumuzu belirtiyorum. Özellikle MHP Afyonkarahisar Milletvekili Sayın Mehmet Taytak’ın hem şahsıma hem de cemiyetimize gerek telefonla gerekse gönderdiğiniz çiçeklerle gösterdiğiniz nezaket ve katkınız takdire şayandır. Yolunuz açık olsun, başarılarınız daim olsun. Ziyaretiniz için teşekkür ediyorum.” dedi.

“SEZER KÜÇÜKKURT ONURUMUZ, AFYON’U VE PROBLEMLERİNİ BİLEN BİRİYLE YOLA ÇIKTIK”

MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt’un halkın içinden biri olduğuna dikkat çekti. Milletvekili Taytak, “Sezer bey kardeşimiz hepimizin içinden birisidir.

Kendi insanınız, kendi kardeşiniz, kendi başkanınız, kendi meslektaşınızdır. Kısaca kıymetli bir isim olan Sezer Küçükkurt beyefendi ile birlikte AGC yönetimini ziyarete geldik. MHP olarak 31 Mart 2024 tarihinde yerel yönetimlerin belirleneceği seçimlere çok ciddi anlamda hazırlanıyoruz.

 Afyonkarahisar’ımız da bu konuda 60 Belediyesi olan bir ildir. Her il böyle değil, 42 tane belde var. Merkezle beraber 18 ilçemiz var.

 Hepsinde Allah’a şükürler olsun MHP olarak iddialı bir şekilde çıktık. Ama tabi Afyon bir fazla oldu.” dedi. 

“TÜM TEŞKİLATIMIZLA BİRLİKTE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞIMIZI TEKLİF ETTİK”

Taytak konuşmasının devamında şunları söyledi:

Gazetecilerin içinden bir kardeşinizi, sizlerin kıymetli değerlerinize layık olabilecek, Afyonkarahisar’a sunduğumuzda bize şehrimizin yüzünün dönebileceğini düşünerek kendisine tüm teşkilatımızla birlikte Belediye Başkan adaylığımızı teklif ettik.

 Sağ olsun o da ‘Benim için onurdur.’ diyerek teklifimizi kabul etti. Kendisi hepimizin gururu, onuru oldu. Afyonkarahisar’da madem birşeylerin değişmesini istiyoruz, bazı vesayetlerin kırılmasını istiyoruz, bunan inanarak yürümek gerektiği inancı içerisindeydik. Güzel bir isimle, doğru bir insanla yola çıktığımız zaman yarışta olabileceğimizi sizlerin desteğiyle önde olabileceğimizi düşünerek yola çıktık, desteklerinizi bekliyoruz. 

Zaten her zaman desteklerinizi veriyorsunuz. 

Hakikaten değişimde büyük fayda var. Samimiyetle söylüyorum değişim gerekiyordu. 

Aynı yapı içerisinde sürdürdüğünde insan belli bir süre sonra metal yorgunluğu diye ifade ettiğimiz bir yorgunluk oluşmaya başlıyor. Hesaplaşmalar farklılaşıyor. Kongrelerde değişik farklı şeylerde uğraşmak zorunda kalıyorsunuz. 

Dışarıda ki ilişkilerde de sıkıntılara giriliyor. Şimdi enerjik, samimi, dürüst, Afyon’un mahallelerini, sokaklarını, problemlerini bilen birisiyle yola çıktık. Sezer beyin kimseyle problemi, sıkıntısı yok. Sezer Küçükkurt, adaletli, dürüst şekilde bu yaşına kadar gelmiş bir kişidir. 

Bu dönemde MHP’nin teklifine rıza gösterip yola çıktı. Kendisi Afyon’a ne yapabiliriz mantığıyla hareket eden bir kardeşimizdir.

 Bizde MHP olarak dedik ki, Sezer bey biz size karışmayız. Siz liyakatli insanları toplayacaksınız etrafınıza, projelerinizi toplumla paylaşacağız, adaletle davranacaksın, güler yüzlü bir insansın. Kapıdan ziyade gönlü açık olacak bir kişiliktesiniz. İnsanları dinleyeceksin, biz Ankara’dayız, buradayız.

 Cumhur İttifakının bir kanadıyız. Bugüne kadar MHP olarak beldelere çok ciddi hizmetler yapmak nasip oldu.

 Şimdi Afyon merkezde çok daha büyük hizmetler yapma düşüncesi ile yola çıktık. İstek bizden destek sizdendir. Takdir Cenab-ı Allah’tandır diyorum.” diye konuştu.

“ADAYIMIZ HER PARTİLİ SEÇMENDEN OY ALABİLECEK DEĞERLİ BİR İSİM”

MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, AGC’nin yeni Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akar’a görevinde başarılar diledi. AGC Başkanının medya da Afyonkarahisar’da tarafsızlığı koruma görevinin olduğuna dikkat çeken Başkan Kahveci, “Medya içinde bizler siyasiler içinde zor bir seçim olacak.

 Çünkü bu dönem önceki seçimler gibi olmayacak. Çok adaylı, adayların çok olduğu yerde partilerin dengeleri de değişmiş durumda. Zor bir seçimde hem medya olarak sizlerin hem siyasiler olarak bizlerin zor bir görevimiz var.

 Bizler sizlerin huzurunda tarafsız, liyakatli davranacağına, şehri iyi üreteceğine inandığımız hiçbir siyasi kırığı olmayan, hiç kimseyle çatışmayan tüm siyasi partilerden oy alabilecek pırıl pırıl meslektaşınız, arkadaşınız, kalemdaşınız, gönüldaşınız bir arkadaşınızla seçime çıktık. 

Bizler basının tarafsızlığına inanıyoruz ve Afyon'daki basının kalitesini de biliyoruz. Ama adayımızın sizin arkadaşınız ve beraber çalıştığınız yoldaşınız olduğu için birazcık daha farklı davranabileceğiniz ümidiyle seçimlerin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.

“AKIL, GÖNÜL VE EL BİRLİĞİYLE HİZMET ETME ARZUSUNDAYIZ”

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, AGC ziyaretinde kendi yuvasında olduğunu belirterek MHP’nin adayı olarak tarif edilemez duygular içerisinde olduğunu söyledi. Küçükkurt, şunları kaydetti: “Takdir edilir ki değişik bir durum içerisindeyim. 

Kuruluşundan itibaren hep birlikte emek verdiğimiz Afyon Gazeteciler Cemiyeti’nde bugün siyasi bir görevle bir aday olarak karşınızda bulunuyorum. 

Bugüne kadar Afyonkarahisar basın camiası olarak hep birlikte Afyonkarahisar’ın sıkıntıları, sorunları için bu koltuklarda oturduk. 

Bu masada oturduk, sohbet ettik, kafa patlattık, öneriler ortaya geliştirdik. Aynı şekilde basın camiamızın sıkıntıları, sorunları için de hep birlikte görev almaya çalıştık. Yük altına girdik. Allah nasip etti bugün dilimizle, bilgimizle, kalemimizle hizmet etmeye, bir şeyleri değiştirmeye çalıştığımız ortamda eğer nasip olursa siyasi güçle şehrin yetki makamı sayesinde hizmet etmeye çalışacağız. Niyetimiz hayra hizmet edebilmek.

 AGC’de olduğu gibi akıl birliğiyle, gönül birliğiyle, el birliğiyle şehrimize, ortak gayelerimize, ortak amaçlarımıza hizmet edebilmek arzusundayız

 Bu konuda sizlerin bizlere yüreğini açtığını, destek vereceğini adımız gibi biliyoruz eminiz. Çünkü bir yol arkadaşlığımız kader arkadaşlığımız vardı. Bu böyle olduğunda Allah nasip ettiği takdirde Afyonkarahisar’da hem şehrimiz için hem de basın camiamız için bugüne kadar zihnimizden geçirdiğimiz planlamasını yaptığımız taleplerimizi ilettiğimiz çalışmaları inşallah hep birlikte elden geçireceğiz. 

En başta AGC’nin bir kalıcı ve Türkiye'ye örnek bir yer sağlanması noktasında ilk çalışmalarımız bu yönde olacak.

 Bu AGC’nin yeni binasıyla yeni imkânlarıyla meslektaşlarımıza Afyonkarahisar’ın basın camiasına çok daha iyi hizmet verebileceğini düşünüyoruz. 

İnternet imkânından, kardeşlerimizin çay, kahve içebilecekleri, haber yazma olanaklarına kadar diğer imkânlarla birlikte bunlar hepimizin bildiği bugüne kadar konuştuğu şeylerdir.

 Tüm bunlar Allah’ın izniyle ilk fırsatta kolaylıkla çözülebilecek konulardır. Muhtarlar Derneğimize yaptığımız ziyaretlerde de aynı şeyi söyledik. Sivil toplum kuruluşlarının talepleri, eksikleri, olması gerekenler zaten belli. Bugüne kadar bunlar hep dile getirildi.

Ama yapımı noktasında biraz yavaş davranıldı. Allah izin verirse biz bu yavaşlıkları sonuna erdirip en kısa zamanda bu eksikleri, sıkıntıları hep birlikte bitireceğiz. Allah’ın izniyle bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrasında da el birliğiyle, gönül birliğiyle, akıl birliğiyle, şehrimize hizmet etmeye çalışacağız.

 Kabulünüzden dolayı çok teşekkür ediyorum. Biz AGC bayrağını tüm meslektaşlarımızla, oybirliğiyle İsmail Akar ağabeye teslim ettik. Sağ olsun kendisi camiamızın emin kişilerinden bir tanesidir. Bundan kimsenin şüphesi olmadığı için İl Başkanımızın da ifade ettiği gibi zor bir görevimiz var. Bu zor görevimizin altından İsmail ağabey ve cemiyet yönetimimiz Allah’ın izniyle kalkacaktır.” 

“AGC’DE KÜÇÜKKURT’UN TAKIM KAPTANI OLARAK EMEĞİ BÜYÜK YOLU AÇIK OLSUN”

AGC Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akar, MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt’la AGC yönetimi olarak çok önemli bir yol arkadaşlığı yaptıklarını söyledi. Akar, şöyle konuştu: “AGC yönetimi olarak Cemiyetimizin gerçek anlamda hak ettiği yere taşınması anlamında bu ziyarette olan olmayan tüm üyelerimize ve Sezer Küçükkurt’a gösterdikleri katkılar anlamında, verdikleri emekler için hepsine ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum.

 Hakikaten AGC çok farklı bir pozisyona geldi. Burada hepimizin bir emeği var.

 Ama takım kaptanı olarak Sezer kardeşimizin çok büyük emek ve desteği vardı bunu göz ardı etmemek lazımdır. Sezer bey mesleğin içerisinden geldiği için ona herhangi bir dosya vermeyi uygun görmüyorum. Hakikaten yerel basının çok fazla problemleri vardır. 

Yerel basın tüm olumsuzluklara rağmen ayakta kalmak ve görevini adil hakkaniyetli, dürüst ve namusluca yapmak adına gece gündüz mesai mefhumu gözetmeden meslektaşlarımız bu işi yerine getirmeye çalışıyorlar. 

Ama sorunlarımızı Sezer Bey çok iyi biliyor. Allah nasip eder başkanlık görevine seçilirse hep birlikte oturup bir değerlendirme yaparız. Tekrar yolunuz açık olsun.” 

“SEZER KÜÇÜKKURT İSABETLİ BİR KARAR”

AGC Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Emin Birliktir, MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt’un, isabetli bir başkan adayı tercihi olduğunu belirtti. Birliktir, “Sezer Beyle bizim dededen, babadan bir dostluğumuz vardır. 

Kendisi muhafazakâr bir ailenin çocuğudur ve zaten kendisi de öyledir. MHP açısından hani bir olta atarsınız da bir büyük balık yakalarsınız ya sizin için böyle oldu. Partinize ve Sezer Bey’e adaylığı hayırlı olsun diyorum. 

Sezer Bey bizim Sezer’imizdir.

 Toplumda lekesi olmayan ender kişilerden biri olarak onu siyasetçi de yaptınız. Sezer Başkanımın nasipse, Allah yazdıysa seçildikten sonra başarılı bir görev yapabildiğine inananlardanım. Allah yardımcısı olsun bizde seçildikten sonra destekçisi olmaya devam ederiz

. İnşallah Allah hakkımızda hayırlısını versin. İçimizden bir isimde olsa Sezer beye de projelerini neler yapacağını soracağız. Birileri gibi 90 tane proje söyleyin 3 tanesini yaptıktan sonra 93 tane yaptık mı diyecek? Mesela Teleferik Projesi, Halk Ekmek Projesi ne oldu diyeceğiz. Yolların durumunu soracağız, kimin imarını yapıpta kimi zengin ettin diyeceğiz.”

“HER ZAMAN SEZER BEYİN ARKASINDAYIZ”

AGC Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Elçi, İnternet Medyası ve Radyo Televizyoncular Dernek Başkanı olarak, meslektaşı Sezer Küçükkurt’un MHP’den Belediye Başkan adayı olmasının kendisini memnun ettiğini belirterek Küçükkurt’a başarılar diledi.

 Elçi, “Her zaman Sezer beyin yanındayız, arkasındayız. 

Birçok arz ve taleplerimizi mevcut Belediye Başkanına ilettik. Sayın Başkanımız bizim sorunlarımızla taleplerimizi Mehmet Zeybek Başkana götürdü. Hiçbir talebimiz yerine gelmedi. Sezer Başkanımız bizim dertlerimizi biliyor.

 AdaSezyı er Küçükkurt, mevcut Belediye yönetiminin ilettikleri taleplerden yerine getirilenlere teşekkür ederken yerine gelmeyenleri de göreve

 Eğer göreve seçilirse gerekenleri yapması için böyle bir hatırlatma yapma ihtiyacında bulundum.” dedi. MHP Afyonkarahisar Belediye Bakşan seçilmesi halinde kendilerinin tamamlayacağını ifade etti. Ömer Elçi, hiçbir talebin mevcut Belediye yönetimi tarafından yerine getirilmediğini sözlerini ekledi. 

“SEZER KÜÇÜKKURT BİZİM KIYMETLİMİZ”

AGC Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Kılınç, şu ifadelere yer verdi: “Sezer Küçükkurt bey bizim kıymetlimizdir. MHP’ye Afyon’da altın değerinde bir arkadaşımızı Belediye Başkan adayı göstermelerinden dolayı ben kendi adıma ayrıca teşekkür ediyorum.

 Sezer Başkanımızın bu memlekete faydalı işler yapacağından hiç şüphem yok. Hakk’ın, hakikatin yanında olan, tertemiz, pırıl pırıl bir kardeşim olan Sezer Küçükkurt’a çıktığı bu yolda başarılar diliyorum. Desteğimiz kendi adıma. Sezer Başkanıma olacaktır diye düşünüyorum.”

“SEZER BEY ŞEHR’ÜL EMİN OLABİLECEK BİR İNSANDIR”

AGC Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Dilek, şunları kaydetti: “Temiz bir isim ve kişi olan Sezer Küçükkurt arkadaşımızın MHP’den Belediye Başkan adayı gösterilmesi bizleri sevindirdi. Biz daha önce kendisinin Milletvekili olmasını da bekliyorduk.

 Ama kendisi bir Belediye Başkanından umulan hakikaten Şehr’ül Emin olabilecek emin insanlardandır. Yapılmayan projeleri seçilmesi halinde yapacağından eminiz. Soy kök bir ailenin evladıdır. Afyonkarahisar’da 100 yıllık bir geçmişi olan hem gazeteci hem de aile olarak kıymetli bir isimdir.

 Zor bir görev seçilirse kendisini bekliyor. Allah yardımcısı olsun kendisine başarılar diliyorum.” 

“MHP YÜZYILIN TRANSFERİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ”

AGC Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Abdioğulları, yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti: “Biz baştan beri bu şehrin sokaklarında büyüyen insanların bu şehri yönetmesinden yanaydık. MHP olarak yılın değil yüzyılın transferini gerçekleştirdiniz. 

Çünkü medya ayağında bu kadar lokomotif olabilecek nitelikte hiçbir arkadaşım şu ana kadar riske girmemişti. Bu bir risk değil bu bir hizmet yarışıdır.

 Bu anlamda da bunu belirtmekte fayda görüyorum. Sezer Başkan nasıl ki burada bizim imamemiz ise MHP’de kendi eviydi. 

Çünkü kendisi Ülkü Ocaklarından yetişen bir kardeşimiz. 

Özüne döndü evine döndü. Hayırlı ve uğurlu olsun. Her zaman bizim başkanımız olarak kalacaktır. 

MHP’ye sitemkârız bizden birini transfer ettiği için. Ama bu bir kayıp değildir. Dediğim gibi bu bir hizmet yarışıdır. Allah utandırmasın. Rabbim yar ve yardımcısı olsun. İlk ziyaretlerinize bizden başladığınız için teşekkür ediyorum. Sezer Başkanıma burası her zaman açıktır. Her zaman başımızın üstünde yeri var.”


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °