Afyon'daki Güvenlik Tedbirleri Değerlendirildi

Afyonkarahisar Valiliği tarafından düzenlenen Asayiş Toplantısı'nda, Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı başkanlığında, il genelinde yapılan çalışmalar ve alınacak tedbirler ele alındı

Asayis 12.01.2024 16:01:33 0
Afyon

Afyonkarahisar Valiliği, il genelindeki güvenlik tedbirlerini değerlendirmek amacıyla Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı başkanlığında Asayiş Toplantısı düzenledi. 

Toplantıya Vali Yardımcısı Mehmet Keklik, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Tolga Yağan, İl Emniyet Müdürü Mahmut Ay ve İl Göç Müdürü Mahmut Kurtuluş katıldı.

Toplantıda, il genelinde yürütülen çalışmaların yanı sıra istihbarat, terör, asayiş, narkotik, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele, güvenlik, trafik, göç gibi konularda alınacak tedbirler ele alındı. 

Vali Yiğitbaşı, güvenliğin sağlanması için koordineli bir şekilde çalışmanın önemine vurgu yaparak, ilgili birimler arasında işbirliğinin güçlendirilmesi gerektiğini belirtti.

Toplantıda, gelecek dönemde artırılacak güvenlik önlemleri ve il genelindeki güvenlik durumuyla ilgili değerlendirmeler yapıldı. 

Ayrıca, kamu düzeninin sağlanması, halkın güvenliği ve genel asayiş konularında alınacak tedbirler masaya yatırıldı.

#Afyonkarahisar #Güvenlik #Asayiş #ValilikToplantısı #İstihbarat #TerörleMücadele #Narkotik #Kaçakçılık #OrganizeSuçlar #TrafikGüvenliği #GöçPolitikası #Koordinasyon #GüvenlikTedbirleri


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °