Afyon'dan Milli Takıma Bir Yıldız Daha

Muaythai Çocuklar ve Gençler Milli Takım seçmelerinde Elmas Başoğlu'nun ardından Afyonlu Saruhan Şanlı da milli takıma seçilerek Dünya Muaythai Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek

Gündem 18.08.2023 10:45:12 0
Afyon

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde gerçekleşen Muaythai Çocuklar ve Gençler Milli Takım seçmeleri sonuçlarına göre, Dünya Muaythai Şampiyonası'na katılacak olan milli takım kadrosuna bir isim daha ekleniyor. 

Elmas Başoğlu'nun ardından Saruhan Şanlı da seçilmeye hak kazandı. 

Türk sporunun yükselen yıldızları, Antalya'da düzenlenecek olan Çocuklar ve Gençler Dünya Muaythai Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecekler.

Muaythai Çocuklar ve Gençler Milli Takım seçmelerinde büyük bir başarıya imza atan genç sporcular, milli takıma katılma hakkı elde etti. 

Elmas Başoğlu'nun yanı sıra Saruhan Şanlı da, seçmelerdeki üstün performansıyla milli takıma girmeye hak kazandı. 

Başarılı sporcu, 60 kg kategorisindeki rakiplerini geride bırakarak Türkiye'yi Dünya Muaythai Şampiyonası'nda temsil etme fırsatını yakaladı.

Milli takıma seçilen sporcuların yetenekleri ve azimlerinin, Türk sporunun geleceği için büyük umutlar taşıdığını belirten yetkililer, Elmas Başoğlu ve Saruhan Şanlı'nın başarılarının tüm ülkeyi gururlandırdığını vurguladı. 

Genç sporcuların antrenörlerine ve emeği geçen herkese teşekkür eden yetkililer, Dünya Muaythai Şampiyonası'nda başarılar diledi.

Her madalya ve her derecenin yüzleri güldürdüğünü ifade eden İl Müdürü Kasapoğlu, “Saruhan Şanlı ve Elmas Başoğlu’nun milli takıma girmesi ile madalyaya biraz daha yaklaştık. 

Dünya şampiyonasından da alacakları madalya ile bizleri bir kez daha gururlandıracaklarına eminim. 

Emek veren antrenörlerimiz Serdar Şanlı ve Ali Çiloğlu ile sporcularımızı bir kez daha tebrik ediyorum. 

Dünya şampiyonasında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Türk sporunun yükselen yıldızlarından biri olan Saruhan Şanlı, Muaythai Çocuklar ve Gençler Milli Takım seçmelerindeki üstün performansıyla milli takıma seçilerek Dünya Muaythai Şampiyonası'nda ülkemizi temsil etme hakkı kazandı. 

#Afyonkarahisar #Spor #GSB #Muaythai #Milli #Takım #Gurur 


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: afyon'dan milli takıma bir yıldız daha
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °