Afyonkarahisar Belediyelerine 130 Milyon TL "İlave Ek Ödenek" Desteği

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Türkiye genelinde en çok belediye yardımı yapılan ilin Afyonkarahisar olduğunu açıkladı

Siyaset 28.12.2023 17:17:36 0
Afyonkarahisar Belediyelerine 130 Milyon TL

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Türkiye genelinde en çok belediye yardımı yapılan ilin Afyonkarahisar olduğunu duyurarak, 

Afyonkarahisar'a bugün Cumhurbaşkanlığı ve Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından 130 milyon liralık "ilave ek ödenek" geldiğini açıkladı.

Başkan Uluçay, Afyonkarahisar'da toplamda 40 belediye tarafından tasarlanan projelerin neticesinde elde edilen bu ödenekle ilgili, belediye başkanlarına, projeleri takip eden milletvekillerine ve bakanlıklara teşekkür etti. 

Ayrıca, 10 milyon liranın da Özel İdare'ye gelmesi sebebiyle AK Parti bayrağının dalgalandığı bütün belediyelerin başarıyla çalıştığını belirtti.

Uluçay, "Başta yapmış oldukları çalışmalar ve projeler dolayısıyla önemli oranda Afyonkarahisar’a, belediyelerine, ilçelerine ve kasabalarına kazanımlar sağlayan başarılı ve çalışkan belediye başkanlarımızı tebrik ediyorum. 

130 milyon liralık bu ödenek bizim belediye başkanlarımızın gayretleri içerisinde olmuştur. 

Ben bu kapsamda Ankara’ya ellerinde çanta ile sabahın ilk ışıklarında proje ile giden belediye başkanlarımızı tebrik ediyor, belediye başkanlarımızı Ankara’da kapı kapı gezen milletvekillerimize de teşekkür ediyorum. 

Ayrıca, buna dâhil olan 10 milyon lira da Özel İdaremize gelmiştir. Hemşehrilerimiz için gecesini gündüzüne katan vekillerimize Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan’a çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

#Afyonkarahisar #Belediye #İlaveEkÖdenek #Cumhurbaşkanlığı #ÇevreŞehircilik #Proje #Milletvekili #Teşekkür


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °