Afyonkarahisar İçin Esnaf, Vatandaş ve Yerel Yönetim Bir Bütün Olacak

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal, şehir için esnaf, vatandaş ve yerel yönetimin işbirliğine vurgu yaparak destek istedi.

Gündem 21.02.2024 15:35:58 0
Afyonkarahisar İçin Esnaf, Vatandaş ve Yerel Yönetim Bir Bütün Olacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal, şehrin gelişimi ve refahı için esnaf, vatandaş ve yerel yönetimin bir araya gelmesi gerektiğini belirterek destek istedi. 

Köksal, yoğun saha çalışmalarıyla hemşerilerinden destek talep ediyor.

Saha çalışmaları kapsamında Kamyon Garajı ve Sahipata Minibüs Durağında esnaf ve vatandaşlarla buluşan Köksal, yerel yönetimin esnafın ve vatandaşın sorunlarına çözüm üretebileceğini vurguladı. 

Şoför esnafının sorunlarına çözüm getirmek için belediye başkanlığına talip olduğunu ifade eden Köksal, kendisine duyulan güvenin boşa çıkmayacağına söz verdi.

Köksal, cadde ve sokaklarda vatandaşlarla fikir alışverişinde bulunurken ev ziyaretleriyle de samimi sohbetler gerçekleştirdi. 

Değişim için yola çıktığını ve Afyonkarahisar'ın daha ileri bir noktaya taşınması gerektiğini belirten Köksal, herkesi değişim için oy vermeye davet etti.

Belediye başkanı seçilmesi durumunda hizmet alımlarının şeffaf bir şekilde gerçekleşeceğini vurgulayan Köksal, belediyenin kendi yapabileceği hizmetleri dışarıdan satın almayacağını ve ihalelerin şeffaf bir şekilde yapılacağını söyledi. 

Parti, kişi veya akraba kayırmanın olmayacağını belirten Köksal, sadece işin gereğine bakacaklarını ve ihale sürecinin internet sitesinde yayınlanacağını ifade etti.

#Afyonkarahisar #CHP #BelediyeBaşkanı #SahaÇalışmaları #Şeffaflık #Değişim #Esnaf #Vatandaş #YerelYönetim #HizmetAlımı


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °