Afyonkarahisar Millet vekili İbrahim Yurdunuseven'in Mesajıyla Haftaya Merhaba

Afyonkarahisar Millet vekili İbrahim Yurdunuseven'in Mesajıyla Haftaya Merhaba

Siyaset 3.01.2024 14:05:19 0
Afyonkarahisar Millet vekili  İbrahim Yurdunuseven

Afyonkarahisar Millet vekili  İbrahim Yurdunuseven'in Mesajıyla Haftaya Merhaba

Afyonkarahisar'da mesaisine erken saatlerde başlayan AK Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, yeni haftaya "Bismillah" diyerek başladı. Hemşehrilerine ve tüm vatandaşlara hitap eden Yurdunuseven, doğruluk ve hakikatten ayrılmayan bir anlayışla herkese hayırlı ve bereketli bir hafta temennisinde bulundu.

Vekil İbrahim Yurdunuseven'in samimi dilekleri içeren sosyal medya paylaşımı, Afyonkarahisar başta olmak üzere birçok vatandaştan olumlu tepkiler aldı. Yurdunuseven, "Rabbim doğruluktan ve hak yolundan şaşmadan her şeyin en iyisini ihsan eylesin inşallah." ifadelerini kullandığı mesajıyla "#HayırlıHaftalar" ve "#Afyonkarahisar" etiketlerini destekledi.

AK Parti'nin önemli figürlerinden biri olan İbrahim Yurdunuseven, yürüttüğü çalışmalarla Afyonkarahisar'da dikkatleri üzerine çekiyor. Halkla iç içe olan ve onların ihtiyaçlarına yönelik projeleri hayata geçirme çabası içerisinde olan Yurdunuseven, siyasi kariyeri boyunca sosyal ve kültürel meselelere verdiği önemle de öne çıkıyor.

Seçmenlerin dilek ve şikayetlerini dinleyen Yurdunuseven, politik faaliyetlerini bu yönde şekillendiriyor. Afyonkarahisar ve Türkiye'nin geleceği adına ümit verici adımlar atan Yurdunuseven, sosyal medya hesabından paylaştığı her mesajla vatandaşlarının da sesi olmayı amaçlıyor.

Afyonkarahisar halkı, İbrahim Yurdunuseven'in ifade ettiği gibi, yeni bir haftaya hak, adalet ve dürüstlük ekseninde umutlarla başlamıştır. İbrahim Yurdunuseven ise siyasi duruşuyla, çalışmalarıyla ve dile getirdiği temennilerle Afyonkarahisar'ın ve Türkiye'nin gelişmesine katkı sağlamaya devam etmeyi sürdürmektedir.

#Afyonkarahisar #İbrahimYurdunuseven #AKParti #HayırlıHaftalar


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °