Afyonkarahisar Müzisyenler ve Mahalli Sanatçılar Dernek Başkanı Aladaş: "Müziğe Gönül Veren Herkese Kapılarımız Açık"

Dernek Başkanı Yusuf Aladaş, Afyonkarahisar Müzisyenler ve Mahalli Sanatçılar Derneği'nin 2023 yılında gerçekleştirdiği etkinlikleri açıkladı ve derneğin amacını paylaştı

Gündem 1.11.2023 13:19:20 0
Afyonkarahisar Müzisyenler ve Mahalli Sanatçılar Dernek Başkanı Aladaş:

Afyonkarahisar'da faaliyet gösteren “Müzisyenler ve Mahalli Yerel Sanatçılar Derneği” Başkanı Yusuf Aladaş ve Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Olucak Beyaz Belge Haber'i ziyaret etti. 

Başkan Aladaş, 2023 yılı içerisinde gerçekleştirdiği etkinlikler ve hedeflerini kamuoyuyla paylaştı. 

Dernek Başkanı Yusuf Aladaş, 2023 yılında kurulan derneğin çalışmalarını ve hedeflerini anlattı.

Aladaş, derneğin amacını şu şekilde açıkladı: "Afyonkarahisar Müzisyenler ve Mahalli Yerel Sanatçılar Derneği, ilimizde müzisyenlik ve yerel sanatçılık yapan, müziğe ve sanata gönül verenleri bir araya getirerek aralarında birlik ve beraberlik sağlamak amacını taşımaktadır."

2023 yılında gerçekleştirilen etkinlikler arasında, 30 Haziran'da Beyaz Ay Derneği etkinliğinde fuar alanında müzikli katılım sağlandığı ve 25 Temmuz'da Gül Anneler Derneği'nin kimsesiz çocuklara etkinliğinde de fuar alanında müzikli katılım gerçekleştirildiği belirtildi. 

Ayrıca, Haziran ayında depremden zarar görmüş Kahramanmaraşlı bir müzisyen kardeşe yardımların yapıldığı ve 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda muhteşem bir konser etkinliği düzenlendiği ifade edildi.

Dernek Başkanı Aladaş, gelecek dönem için de çeşitli projelerin ve etkinliklerin planlandığını ve üyelerin eğitim kurslarına yönlendirileceğini belirtti. 

Ayrıca, Aladaş, derneğin herkesi müziğe ve sanata gönül verenlerin katılmasına açık olduğunu söyledi.

#AfyonkarahisarMüzisyenlerDerneği #YerelSanatçılar #Sanat #Müzik #Kültür #Dernek #Etkinlikler #Amac #Projeler #Üyelik #EğitimKursları #Müzikseverler


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °