Afyonkarahisar'a Eğitim Alanında Müjde: Esentepe Mahallesine 24 Derslikli Lise

Afyonkarahisar'a değerli bir katkı sağlayan hayırsever iş insanı Ahmet Öndüç, Esentepe Mahallesinde inşa edilecek 24 derslikli lise binası projesi için Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı başkanlığında protokol imzaladı

Gündem 18.10.2023 16:31:20 0
Afyonkarahisar

Afyonkarahisar'a değerli bir katkı sağlayan hayırsever iş insanı Ahmet Öndüç, Esentepe Mahallesinde inşa edilecek 24 derslikli lise binası projesi için Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı başkanlığında protokol imzaladı. 

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü Yatırım ve İnşaat Şube Müdürü Musa Dinçgez de törende hazır bulundu.

Ahmet Öndüç, bu önemli yatırımın ardından bir sonraki projeyi şehre kazandırmak istediklerini ifade ederek, bugüne kadar biriken birikimlerini devlet ve vatandaşların yararına kullanma isteğini vurguladı.

Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, hayırseverlerin katkısının şehirdeki birçok alanda görüldüğünü belirterek, eğitim, sağlık, turizm, sanayi gibi birçok alanda hayırseverlerin desteklerini aldıklarını ifade etti. 

Ahmet Öndüç ve ailesinin bu projeye olan katkısından duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Yiğitbaşı, Ahmet Öndüç ailesine teşekkürlerini iletti. 

Ayrıca, hayırseverlerin destekleri sayesinde şehirde gerçekleşen yatırımların hızlandığını ve daha da değer kazandığını belirtti. 

Vali Yiğitbaşı, Ahmet Öndüç ve ailesinin gelecekte yapacakları yeni projelere olan desteklerini ifade etmelerinden duyduğu umutla Afyonkarahisar'ın hayırsever bir şehir olduğunu vurguladı ve projenin şehre ve eğitim camiasına hayırlı olmasını diledi.

Protokol imza töreni, Vali Yiğitbaşı'nın açıklamalarının ardından yapıldı. 

#Afyonkarahisar #Afyon #Haber #Vali #Lise #Eğitim #hayırsever


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °