Afyonkarahisar'a Lisanslı Depo Yatırımı İçin İş Birliği

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya ve Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Mühsürler'in iş birliği, Afyonkarahisar il genelinde lisanslı depo yatırımlarının hayata geçirilmesi için önemli bir adım atıyor

Gündem 11.10.2023 14:14:35 0
Afyonkarahisar

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya ve Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Mühsürler'in iş birliği, Afyonkarahisar il genelinde lisanslı depo yatırımlarının hayata geçirilmesi için önemli bir adım atıyor. 

Özkaya ve Mühsürler arasındaki görüşmeler sonucunda, Afyonkarahisar Ticaret Borsası tarafından yeni lisanslı depo yatırımları gerçekleştirileceği açıklandı.

Milletvekili Özkaya, bu iş birliği hakkında şunları ifade etti: "Ticaret Borsası Başkanımız Mehmet Mühsürler ile yaptığımız görüşmeler neticesinde, üreticilerimiz ve tacirlerimiz için böyle bir yatırımın uygun olacağına karar verdik. 

Borsa yönetimi ilgili kararı aldı ve birlikte bu yatırımları hayata geçireceğiz. 

İlk olarak Dinar ilçesinde bulunan tesisin kapasitesini 30 bin tondan 45 bin tona çıkaracağız ve ardından Merkez, Emirdağ, Sandıklı ilçeleri başta olmak üzere tüm ilimize bu yatırımı Ticaret Borsamız aracılığıyla kazandırmış olacağız."

Milletvekili Özkaya, bu yatırımların üreticiler ve tacirler için gelirlerde artış sağlayacağını vurgulayarak şunları ekledi: 

"Bu yatırımların şehrimize kazandırılması için iş birliği içerisinde çalıştığımız Borsa Başkanı Mehmet Mühsürler ve yönetimine teşekkür ediyorum."

Afyonkarahisar Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Mühsürler ise kısa bir açıklama yaparak Milletvekili Özkaya'ya desteklerinden ötürü teşekkür etti. 

Mühsürler, "Dinar ilçemizdeki çalışmayı bu yıl tamamlamayı planlıyoruz. Merkez, Sandıklı, Emirdağ ilçeleri başta olmak üzere diğer ilçelerimizdeki yatırımlar için bu yıl proje çalışmalarını tamamlayarak, önümüzdeki yıl bitirmeyi hedefliyoruz. 

Şehrimiz için birlikte çalışmaktan mutluluk duyduğumuz Vekilimiz Ali Özkaya'ya teşekkür ediyoruz. İnşallah Afyonkarahisar'ın bu alandaki eksiklerini birlikte gideririz" dedi. 

Bu iş birliği, ilin ekonomik ve ticari altyapısını güçlendirmeye yönelik önemli bir adımı temsil ediyor.

#afyonkarahisar #afyon #haber #ticaret #lisans #depo


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °