Afyonkarahisar'da Bayrak Değişimi Gerçekleşti

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Afyonkarahisar Şubesi'nde uzun süre görev yapan Ahmet Nal, başkanlık görevini İbrahim Kır'a devretti

Gündem 11.09.2023 15:25:24 0
Afyonkarahisar

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Afyonkarahisar Şubesi'nde uzun süre görev yapan Ahmet Nal, başkanlık görevini İbrahim Kır'a devretti. 

Görev değişimi, TÜRKAV'ın Afyonkarahisar Şubesi'nde önemli bir bayrak değişimini simgeliyor.

Afyonkarahisar'da Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Şube Başkanlığı görevinde önemli bir değişiklik yaşandı. 

Uzun süredir bu görevi yürüten Ahmet Nal, başkanlık koltuğunu İbrahim Kır'a devretti. 

Bu görev değişimi, vakfın Afyonkarahisar Şubesi'nde yeni bir dönemin başladığını işaret ediyor.

Görev değişikliği ile ilgili açıklama yapan Ahmet Nal, şunları dile getirdi: "2019 yılında atanmış olduğum ve bugüne kadar gücüm yettiği kadar doğrudan hiç sapmadan yürütmeye çalıştığım TÜRKAV Afyonkarahisar şube başkanlığı görevini devretmiş bulunuyorum. 

Bugüne kadar bana destek olan başta Genel başkanım Ebubekir Korkmaz ve yönetimine, tüm şube başkanı arkadaşlarıma, MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Sayın Mehmet Taytak Beyefendiye, MHP Afyonkarahisar il ve ilçe başkanlarına ve yönetimlerine, en kıymetli olarakta yola çıktığım günden beri desteklerini esirgemeyen devletin asil evlatları siz üyelerimize sonsuz teşekkür ve dua ederim. 

Bundan sonra da nefer olarak teşkilatımın emrinde mücadeleye devam edeceğim. 

Haklarınızı helal edin. Görevi devralan İbrahim Kır'a ve yönetimine de başarılar diliyorum.”

TÜRKAV Afyonkarahisar Şubesi'nde gerçekleşen başkanlık görev değişimi, Ahmet Nal'ın uzun süre yürüttüğü başkanlık görevini İbrahim Kır'a devretmesiyle tamamlanmıştır. 

#Afyonkarahisar #Kamu #Çalışanları #Kalkınma #Dayanışma #Vakıf


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °