Afyonkarahisar'da Bisiklet Yarışları Heyecanı

Türkiye Bisiklet Federasyonu, 15-16 Haziran 2023 tarihlerinde Afyonkarahisar'da düzenlenecek olan bisiklet yarışlarıyla ilgili bir basın duyurusu yayınladı.

Gündem 14.06.2023 15:15:05 0
Afyonkarahisar

Türkiye Bisiklet Federasyonu, 15-16 Haziran 2023 tarihlerinde Afyonkarahisar'da düzenlenecek olan bisiklet yarışlarıyla ilgili bir basın duyurusu yayınladı.

Perşembe günü başlayacak olan yarışlar, zamana karşı kategorisiyle başlayacak. Minikler, yıldız u15, u17 ve master kategorileri, farklı parkurlarda mücadele edecekler. Minikler 5 km, yıldız u15 10 km, u17 ve master kategorileri ise 12 km parkurda yarışacaklar. Yarışlar sonunda ödül töreni, İl Özel İdaresi kampüs bahçesinde gerçekleştirilecek.

Cuma günü ise yol yarışlarıyla heyecan devam edecek. Minikler kategorisi 20 km, u15 kategorisi 50 km, u17 ve master kategorileri ise 80 km parkurda mücadele edecekler. Yol yarışlarının tamamlanmasının ardından ödül töreni seremonisi, kent meydanında düzenlenecek ve başarılı sporcular ödüllendirilecek.

Afyonkarahisar'da gerçekleşecek olan bisiklet yarışları, spor severlerin heyecanla beklediği bir etkinlik olacak. Yarışlarda başarılı olan sporcuların performansı, izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak.

Bu yılki yarışlarda, Afyonkarahisar'ın güzellikleriyle birleşen etkileyici bir atmosfer sunulacak. Yarışların düzenleneceği parkurlar, doğal ve tarihi dokusuyla dikkat çeken Afyonkarahisar'ın önemli mekanlarından geçecek. Sporcular, zorlu parkurlarda hünerlerini sergilerken, seyirciler de bu heyecana tanıklık edecekler.

Türkiye Bisiklet Federasyonu yetkilileri, bu etkinliğin, bisiklet sporunun yaygınlaşması ve genç sporcuların yetişmesi için önemli bir adım olduğunu belirtiyor. Aynı zamanda, Afyonkarahisar'ın tanıtımına da büyük katkı sağlayacak olan yarışlar, spor ve turizm alanında ilin potansiyelini daha da artıracaktır.

Bisiklet tutkunları ve spor severler, 15-16 Haziran tarihlerinde Afyonkarahisar'da düzenlenecek olan bisiklet yarışlarını kaçırmamalı, bu heyecan dolu etkinlikte, sporcuların azim ve yetenekleriyle birlikte Afyonkarahisar'ın doğal güzelliklerini keşfetme fırsatı da bulacaklar.

Beyaz Belge Haber


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °