Afyonkarahisar'da boks sporu canlanıyor

Afyonkarahisar'da sporun önemine inanan uzman antrenör Hamza Karakulaklı, Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün himayesinde gençlere ücretsiz boks eğitimleri vermeye başladı

Gündem 18.10.2023 13:29:30 0
Afyonkarahisar

Afyonkarahisar'da sporun önemine inanan uzman antrenör Hamza Karakulaklı, Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün himayesinde gençlere ücretsiz boks eğitimleri vermeye başladı. 

Boks sporunu şehirde yeniden canlandırmayı hedefleyen Karakulaklı, gençlerin boks sporuna ilgisini artırmayı amaçlıyor.

Boks eğitimleri, Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Kocatepe Spor Kompleksi Çok Amaçlı Spor Salonu'nda gerçekleşiyor. 

Bu eğitimlere katılmak isteyen gençlerin herhangi bir ücret ödemelerine gerek yok. Uzman antrenör Hamza Karakulaklı ve ekibi, genç sporculara boks teknikleri ve kondisyon eğitimi sunuyor.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü, boks sporunun yeniden canlanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Spor, gençlerimizin gelişimine büyük katkı sağlar. 

Boks sporunun yeniden canlanması, gençlerimizin hem sağlıklı bir yaşam sürdürmelerine hem de bu alanda kendilerini geliştirmelerine yardımcı olacaktır. 

Bu olumlu gelişmede emeği geçen Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen'e, uzman antrenör Hamza Karakulaklı'ya ve tüm ekibe içten teşekkür ediyorum" dedi.

Uzman antrenör Hamza Karakulaklı'nın girişimiyle boks sporu, Afyonkarahisar'da gençler arasında daha fazla ilgi çekmeye başlamış durumda. 

Bu tür girişimler, sporun toplumda daha fazla yayılmasına ve gençlerin sağlıklı yaşam biçimlerini benimsemelerine yardımcı oluyor.

#Afyonkarahisar #Afyon #Haber #Spor #GSB #Boks


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °