Afyonkarahisar'da eğlendiren ve öğreten etkinlik

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü, "Mutluluk Kervanı" projesi kapsamında bir etkinlik düzenledi

Gündem 15.08.2023 13:41:52 0
Afyonkarahisar

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı'nın himayelerinde başlatılan "Mutluluk Kervanı" projesi kapsamında, çocukların bilişsel, duyusal ve motor becerilerini gözlemlemeyi hedefleyen bir etkinlik düzenledi. 

Çobanlar ilçesinde bulunan Ahmet Özyurt İlkokulu'nda gerçekleştirilen etkinliğe; Çobanlar Kaymakamı Doğan Can Kandemir, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Çobanlar Belediye Başkanı Ali Altuntaş, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Musa Dinçgez, Çobanlar İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Badak, okul idarecileri, veliler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Etkinlik kapsamında öğrenciler, "Mutluluk Kervanı" projesi ile eğlendirici bir eğitim deneyimi yaşadılar. 

Mobil Kendin Yap Atölyesi'nde robotik kodlama ve ahşap yakma etkinlikleri, resim, ebru ve müzik atölyeleri gibi farklı etkinliklere katılarak keyifli zaman geçirdiler.

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, etkinlikte yaptığı konuşmada, projenin gerçekleştirilmesinde destek veren Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı'na, Çobanlar Kaymakamı Doğan Can Kandemir'e, Çobanlar Belediye Başkanı Ali Altuntaş'a, İlçe Milli Eğitim Müdürüne, okul idarecilerine ve öğretmenlere teşekkür etti.

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü, "Mutluluk Kervanı" projesi çerçevesinde çocukların bilişsel ve duyusal becerilerini gözlemlemeyi amaçlayan etkinlik düzenledi.

Çobanlar ilçesindeki Ahmet Özyurt İlkokulu'nda gerçekleştirilen etkinliğe, çeşitli yetkililer, veliler ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. 

Etkinlik kapsamında öğrenciler, eğlenceli atölyelerde robotik kodlama, ahşap yakma, resim, ebru ve müzik gibi etkinliklere katıldılar.

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, etkinlikte yaptığı konuşmada projeye destek veren isimlere teşekkür etti. 

Projenin amacının çocukların eğlenerek öğrenmelerini sağlamak olduğunu vurgulayarak etkinliğin başarılı bir şekilde gerçekleştirildiğini ifade etti.

#Afyonkarahisar #Çobanlar #Vali #Kaymakam #Başkan #Eğitim #Çocuk #Mutluluk #Kervan


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °