Afyonkarahisar'da Şairler ve Edebiyat Severler için Unutulmaz Bir Akşam

23 Eylül 2023 Cumartesi akşamı, Nefes Konak'ta düzenlenen 19. Şiir Gecesi, edebiyat tutkunlarını ve şairleri bir araya getirerek unutulmaz bir akşamın kapılarını araladı

Gündem 25.09.2023 10:20:37 0
Afyonkarahisar

Nefes Konak, şiirin büyülü dünyasına ev sahipliği yapan 19. Şiir Gecesi'nde sanatseverleri ağırladı. 

23 Eylül 2023 Cumartesi akşamı gerçekleşen etkinlik, katılımcılara edebiyatın büyüsünü yaşatmanın yanı sıra, şairlerin eserlerini paylaşma fırsatı sundu.

Bu özel akşamı düzenleyen isimler arasında Nilüfer Kaya, Külüstür Sahaf'tan Süleyman Aldemir, Nefes Konak'tan Hasan Sinem Okuyucu ve Edebiyat Öğretmeni Mete Şenocak bulunuyordu. 

Bu isimler, katılımcılara birbirinden etkileyici şiirleri ve yazıları sunarak izleyicilere unutulmaz bir deneyim yaşattılar.

Nefes Konak'ın sıcak atmosferinde gerçekleşen etkinlik, edebiyatın zengin dünyasına derin bir dalış yapma fırsatı sundu. 

Şairlerin ve edebiyatseverlerin bir araya geldiği bu gece, sanatın gücünü ve ifade özgürlüğünün önemini bir kez daha hatırlattı.

19. Şiir Gecesi, Nefes Konak'ta gerçekleşen bu büyülü buluşma ile şairlerin ve edebiyat severlerin kalplerinde özel bir iz bıraktı. 

#Afyonkarahisar #Afyon #Haber #şiir #edebiyat #dinleti


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °