Afyonkarahisar'da 'Umudun Adı Mavi' Projesi Otizmli Çocukları Sevindirdi

Afyonkarahisar Otizm Derneği'nin 'Umudun Adı Mavi' Projesi, Vali Yardımcısı Betül Büyükkılıç ve İl Müdürü Abdurrahman Özdilekler'in Katılımıyla Kutlandı

Gündem 1.11.2023 14:27:21 0
Afyonkarahisar

Afyonkarahisar Otizm Derneği tarafından yürütülen 'Umudun Adı Mavi' Projesi, Vali Yardımcısı Betül Büyükkılıç ve Sivil Toplumla İlişkiler İl Müdürü Abdurrahman Özdilekler'in katılımıyla özel bir toplantıyla kutlandı.

Afyonkarahisar Valiliği toplantı salonunda gerçekleşen program, Otizm Derneği tarafından yürütülen 'Umudun Adı Mavi' Projesi'nin ayrıntılarına odaklandı. 

Otizm Dernek Başkanı, proje hakkında Vali Yardımcısı Betül Büyükkılıç ve Sivil Toplumla İlişkiler İl Müdürü Abdurrahman Özdilekler'e detaylı bilgi verdi. 

Toplantının sonunda, otizmli çocuklarla birlikte pasta kesimi gerçekleştirildi ve projenin kapsamında malzeme dağıtımı yapıldı. 

Toplantı sonrasında Dernek Başkanı Fatma Kavas, projenin çocuklara olan katkılarına vurgu yaparak Vali Yardımcısı Betül Büyükkılıç ve Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Abdurrahman Özdileklere teşekkür etti.

#Otizm #UmudunAdıMavi #Afyonkarahisar #SivilToplum #Projekutlaması


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °