Afyonkarahisar'da Yılın İlk Yarısında 1108 Bebek Dünyaya Geldi

Afyonkarahisar'da Yılın İlk Yarısında 1108 Bebek Dünyaya Geldi

Gündem 4.07.2023 15:34:36 0
Afyonkarahisar

Afyonkarahisar Belediyesi'nin verilerine göre, 1 Ocak - 4 Temmuz tarihleri arasında ilimizde sevinç dolu anlar yaşandı. Bu dönemde toplamda 1108 bebek dünyaya geldi. Bebekler arasında 529'u kız bebeklerden oluşurken, 579'u ise erkek bebeklerdi.

Afyonkarahisar Belediyesi, ailelerin sevincine ortak olmaya devam ediyor. Şehrimizde dünyaya gözlerini yeni açan her bebeğe "hoş geldin bebek" diye seslenen belediye, yeni doğan bebeklere yönelik "Hoş Geldin Bebek" projeleriyle destek sağlıyor.

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek liderliğinde yürütülen projeler kapsamında, yeni çocuk sahibi olan Afyonkarahisarlı ailelere, bebek çantaları içerisinde zıbın, ateş ölçer, bez, çorap, şampuan, battaniye, bebek yağı, tırnak makası gibi gerekli malzemeler sunuluyor.

"Hoş Geldin Bebek" projelerinden faydalanmak isteyen aileler, Beyaz Masa aracılığıyla başvuruda bulunarak Bebek Bilgi Formunu dolduruyor ve bebeğin kimlik numarasını ibraz ediyor. Bu sayede Merkezde ikamet eden tüm bebek sahibi olmuş aileler, projeden yararlanabiliyor.

Afyonkarahisar Belediyesi'nin "Hoş Geldin Bebek" projeleri, insan odaklı yatırımlar ve projelerine bir örnek teşkil ediyor. Ailenin mutluluğunu ve sağlığını ön planda tutan belediye, sağlıklı nesiller yetiştirme hedefiyle hareket ediyor.

Belediye, "Hoş Geldin Bebek" projeleriyle yeni doğan bebeklere ilk hediyeyi sunarken, ailelere de destek oluyor. Bu projelerle, Afyonkarahisarlı ailelerin yüzlerini güldürmeyi sürdüren belediye, şehirde sevinç dolu anların paylaşılmasına katkı sağlıyor.

Beyaz Belge Haber


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °