Afyonkarahisar'da Yurtlar Yeni Döneme Hazır

Afyonkarahisar'da bulunan Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı yurtlar, 25 Eylül'de açılacak yeni döneme en iyi hizmeti sunmak için hazır. Kasapoğlu öğrencilerin sağlığına ve konforuna odaklanacaklarını vurguladı

Gündem 23.09.2023 09:34:39 0
Afyonkarahisar

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ve Yurt Hizmetleri Müdürü Mustafa Asan başkanlığında düzenlenen toplantıda, yeni dönemin en iyi şekilde karşılanması ve öğrencilere en kaliteli hizmetin sunulması için yapılacak çalışmalar ele alındı. 

Yurt müdürleri, lokanta kantin işleticileri ve diyetisyenlerin katıldığı toplantıda özellikle öğrencilerin sağlıklı beslenmesine büyük önem verildi.

Toplantıda, yurt öğrencilerine tecrübeli diyetisyenler kontrolünde en iyi şekilde yemek hizmeti sunulması da ele alındı. 

Yemeklerin kalori miktarı ve besin değerleri konusunda yapılan çalışmalarla öğrencilerin dengeli bir beslenme sağlamaları hedeflendi.

İl Müdürü Kasapoğlu, öğrencilerin en iyi şekilde ağırlanması ve eğitimlerine odaklanmaları için gerekli önlemleri aldıklarını belirtirken, yurtlarda öğrencilerin yaşam standartlarının yükseltilmesine yönelik çalışmaların devam edeceğini söyledi. 

Yeni dönemin heyecanla beklenildiği Afyonkarahisar'daki yurtlar, öğrencilere konforlu ve sağlıklı bir ortam sunmak için hazır.

#Afyonkarahisar #Afyon #GSB #yurt #öğrenci #üniversite #haber


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °