Afyonkarahisarlı Esnafın Hakları Korunacak

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, Afyonkarahisarlı esnafın haklarını koruyacaklarını ve ticaretin canlanması için projeler hayata geçireceklerini belirtti.

Siyaset 21.02.2024 15:35:33 0
Afyonkarahisarlı Esnafın Hakları Korunacak

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, partilileriyle birlikte seçim çalışmaları kapsamında Afyonkarahisarlı esnaf ve sanatkarlarla bir araya geldi. 

İstikrarlı bir şekilde Afyonkarahisar'ın ticari potansiyelini artırmak ve esnafın haklarını korumak için çaba göstereceklerini vurgulayan Küçükkurt, şehir dışından gelen organizasyonlarda önceliklerinin yerel esnaf olacağını belirtti.

Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, Afyonkarahisar'ın merkezinde bulunan küçük sanayi çarşısının düzenlenmesi ve yeni sanayi alanlarının oluşturulması için öncülük edeceklerini açıkladı. 

Belediyenin kendi mülkiyetindeki arazilerde işyerleri yaparak ticaretin çeşitlenmesine katkı sağlayacaklarını ifade etti.

Ayrıca, Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun anısını yaşatmak amacıyla düzenlenen Mevlit Programı'na katılan Sezer Küçükkurt, şehidin ruhunu saygıyla andıklarını ve minnetle anıldığını belirtti.

MHP Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, sporun gençler arasında yaygınlaşması için de çaba gösteriyor. 

Anadolu Gücü Kadın Futbol Takımı'nı ziyaret eden Küçükkurt, gençlerle antrenman yaparak onların spora olan ilgisini artırmaya çalıştı.

#Afyonkarahisar #Esnaf #SezerKüçükkurt #Ticaret #ŞehitFıratYılmazÇakıroğlu #Spor #Gençlik #MHP


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °