Afyonkarahisarlı Güreşçi Türkiye Üçüncüsü Oldu

Sakarya'da düzenlenen U-20 Türkiye Şampiyonası'nda mücadele eden Eyyup Çetin, 92KG kategorisinde Türkiye üçüncüsü olarak Afyonkarahisar'ı gururlandırdı.

Spor 8.02.2024 17:26:28 0
Afyonkarahisarlı Güreşçi Türkiye Üçüncüsü Oldu

Afyonkarahisar Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezi, Sakarya'da gerçekleştirilen U-20 Türkiye Şampiyonası'nda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. 

Şampiyonada mücadele eden güreşçi Eyyup Çetin, 92KG kategorisinde elde ettiği başarıyla Türkiye üçüncüsü unvanını kazandı.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, sporcuyu ve antrenörlerini elde ettikleri bu önemli başarıdan dolayı tebrik etti. 

Kasapoğlu, Afyonkarahisar Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezi'nin yetenekli sporcularının, antrenörlerinin özverili çalışmaları ve kendi azimleri sayesinde birçok başarıya imza attığını vurguladı.

Bu önemli başarı, Afyonkarahisar'ın genç sporcularının ve antrenörlerinin birlikte gösterdikleri çalışma ve azmin bir yansıması olarak değerlendiriliyor.

 Eyyup Çetin'in Türkiye üçüncüsü olması ile Afyonkarahisar'ın spor alanındaki potansiyeli bir kez daha gözler önüne serilmiş oldu.

#Afyonkarahisar #Güreş #TürkiyeŞampiyonası #Spor #Başarı #GençlikVeSpor


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °