"Afyonlular sağlıkta hak ettikleri hizmeti ne zaman alacak?"

"Afyonlular sağlıkta hak ettikleri hizmeti ne zaman alacak?"

Gündem 23.06.2023 11:52:00 0

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, il genelindeki tüm hastanelerdeki eksikliklerin giderilememesine tepki gösterdi. 

Olgun, 21 yıldır iktidarda olanların hala Afyonkarahisar'ın hak ettiği hizmeti almasını beklemekle yetindiklerini belirterek, "Peki ne zaman?" diye sordu.

Öncelikli olarak devlet hastanelerinde doktor eksikliklerinin giderilmesi gerektiğini ve bozuk cihazların derhal değiştirilmesi gerektiğini vurgulayan Olgun, iktidar partisi milletvekillerinin gösteri peşinde olduğunu iddia etti. 

Seçimler öncesinde verilen sözlerin bir türlü yerine getirilmediğini ifade eden Olgun, Afyonkarahisar'ın sağlık alanında hak ettiği hizmeti alması için ne zaman adımların atılacağını sorguladı.

İlçe hastanelerinin durumunun da içler acısı olduğuna dikkat çeken Olgun, "Çay Hastanesi her seçim öncesi vaatlerle gündeme getiriliyor, ancak seçim sonrası ne arayan var ne soran. 

Emirdağ, Dinar ve Sandıklı Devlet hastaneleri sağlık ocağı gibi çalışıyor. Ne doktor var, ne cihaz. Hastanelere giden vatandaşlar pişman oluyor. 

  • Bu durumu görmüyor musunuz? Vatandaşlarımız diğer illerin hastanelerine gitmek zorunda kalıyor, hiç mi duymuyorsunuz? Artık vatandaşlarımızın sağlık hizmeti alabileceği gerçek hastaneler istiyoruz. Milleti oyalamayı bırakın, vaatlerde bulunmayı bırakın, somut adımlar atın!" şeklinde konuştu.

Beyaz Belge Haber


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °