Afyon'un asayişi ve güvenliği konuşuldu

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı yönetiminde, vali yardımcıları, kaymakamlar, İl Jandarma Komutanı ve İl Emniyet Müdürünün katılımıyla İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı düzenlendi

Asayis 20.01.2024 16:44:20 0
Afyon

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı başkanlığında, vali yardımcıları, kaymakamlar, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Tolga Yağan ve İl Emniyet Müdürü Mahmut Ay'ın katılımıyla

İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, asayiş, terör, uyuşturucu, organize suçlar, trafik ve seçim sürecine dair çalışmalar değerlendirilerek, alınacak tedbirler ele alındı.

Vali Yardımcıları tarafından sunulan kurumlarının çalışmalarına dair bilgilerin paylaşıldığı toplantıda, İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Amiri Ömer Oruçoğlu, 

Mahalli İdareler Genel Seçimleri için alınacak tedbirler ve dikkat edilmesi gereken hususlar konusunda detaylı bir sunum gerçekleştirdi.

2023 yılının genel bir değerlendirmesinin ardından, 2024 yılı için belirlenen öncelikli çalışmaların istişare edildiği toplantıda, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Tolga Yağan ve İl Emniyet Müdürü Mahmut Ay da asayiş ve güvenliğin sağlanması adına yürütülen çalışmaları paylaştılar.

Vali Yiğitbaşı, toplantının sonunda yaptığı açıklamada, iç güvenlik teşkilatının önemine vurgu yaparak, 2023 yılını sorunsuz bir şekilde geride bıraktıklarını ifade etti.

2024 yılında da asayiş ve huzurun sağlanması için güvenlik güçleriyle işbirliği içinde çalışacaklarını belirten Vali, suça ve suçluya geçit verilmeyeceğini vurguladı. 

Ayrıca, seçim sürecine dair aldıkları tedbirleri ve sürecin sorunsuz geçirilmesi için talimatları da paylaştı.

#Afyonkarahisar #GüvenlikToplantısı #Asayiş #SeçimSüreci #TarımDestekleri #İçGüvenlik #ValiYiğitbaşı #2024Hedefleri


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: Afyon' asayişi güvenliği konuşuldu
Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °