AGC Başkanı İsmail Akar’a Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor

Afyon Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçilen İsmail Akar, göreve başlamasının ardından çeşitli kurum ve derneklerden tebrik ziyaretleri alıyor

Gündem 17.01.2024 10:20:56 0
AGC Başkanı İsmail Akar’a Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor

Sezer Küçükkurt'un MHP'den Belediye Başkan Adayı olmasının ardından Afyon Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçilen İsmail Akar'a tebrik ziyaretleri devam ediyor. 

İlk ziyaret, Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ (OEDAŞ) Afyonkarahisar İl Müdürü Cafer Demir tarafından gerçekleştirildi. 

Demir, AGC Başkanı İsmail Akar'ı ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi. 

Ziyarete OEDAŞ Kurumsal İletişim Yöneticisi Esat Tayfur İnay, Afyonkarahisar Kurumsal İletişim Uzmanı Aslı Karcı ve İstanbul Halkla İlişkiler Ajansı Sorumlusu Necla Yılmaz da eşlik etti.

Ayrıca, Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ve yönetim kurulu üyeleri de AGC Başkanı İsmail Akar'a tebrik ziyaretinde bulundu.

Kumartaşlı, yeni görevinde Akar'a başarılar dileyerek, ziyarette bulunan dernek yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Akar'a desteklerini iletti.

Türkiye Kızılay Derneği Afyonkarahisar Şubesi İl Merkezi Başkanı Mehmet Yakın ve Yönetim Kurulu Üyeleri de AGC Başkanı İsmail Akar'ı ziyaret ederek tebrik etti. 

Ziyarette gündeme ilişkin konuların yanı sıra Afyonkarahisar'daki sosyal sorumluluk projelerine dair değerlendirmeler yapıldı. 

Ziyarette Kızılay Derneği Afyonkarahisar Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri Fadime Akar, Yaman Şenol, Mustafa Üngör ve İl Şube Yöneticisi Ali Özer de hazır bulundu.

AGC Başkanı İsmail Akar, ziyaretlerin kendisini memnun ettiğini belirterek, "Bu desteklerle AGC olarak daha güçlü bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 

Afyonkarahisar basınına ve gazetecilerine verilen destekler için teşekkür ediyorum." dedi. 

AGC Yönetim Kurulu üyeleri Hakan Dilek, Ömer Elçi, Faruk Kılınç ve Mahmut Emin Birliktir de ziyaretlerde hazır bulundu. 

#AGC #TebrikZiyareti #İsmailAkar #Afyonkarahisar


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °