AGD’den Çağrı, 'Deprem Saatinde Camilerde Buluşuyoruz'

Anadolu Gençlik Derneği (AGD), geçtiğimiz yıl yaşanan deprem felaketi yıl dönümünde, hayatını kaybeden vatandaşları dualarla anmak için tüm Türkiye'yi camilere çağırıyor

Gündem 5.02.2024 11:13:37 0
AGD’den Çağrı,

Geçtiğimiz yıl ülkemizi derinden sarsan deprem felaketinin üzerinden bir yıl geçti. 

Hayatını kaybeden vatandaşlar anılmaya devam ederken, Anadolu Gençlik Derneği (AGD) bu anlamlı günü camilere çağırarak özel bir programa imza atıyor.

AGD Afyonkarahisar Şubesi tarafından düzenlenecek programa dair yapılan açıklamada, 6 Şubat 2023 tarihinde 11 ilimizi etkileyen depremde hayatını kaybeden vatandaşları anmak ve yakınlarına destek olmak amacıyla tüm Türkiye'de camilere çağrı yapıldığı belirtildi. 

Programın bir parçası olarak önce teheccüd namazı kılınacak ve ardından dua edilecek.

Özellikle depremin yaşandığı gün ve saatte, tüm Türkiye genelinde camilere yapılan çağrıda vurgulanan önemli bir ayrıntı ise "6 Şubat 2023 tarihinde saat 04:17’de İmaret Camii’nde buluşacağız" oldu.

Bu anlamlı etkinliğe tüm Afyonkarahisar halkının davetli olduğu belirtildi.

AGD'nin tüm ülke genelindeki il ve ilçe şube başkanlıklarının hazırlıklarını tamamladığı ve depremin yaşandığı gün ve saatte vatandaşların camilere akın ederek hayatını kaybedenler için dualar okuyacakları, hatimler indirecekleri ifade edildi.

#DepremAnma #AGD #CamiBuluşması #Dayanışma #DualarımızSizlerle


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °