Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Afyonkarahisar'da

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Afyonkarahisar ziyareti kapsamında Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı'nı makamında ziyaret etti

Gündem 29.09.2023 11:43:00 0
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Afyonkarahisar

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Afyonkarahisar'a gerçekleştirdiği ziyaret sırasında Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı'nı makamında ziyaret etti. 

Bakan Göktaş'ın ziyareti, şehirdeki aile ve sosyal hizmetler alanında yürütülen çalışmaları ele almak amacıyla gerçekleşti.

Ziyaret sırasında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ı, Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Hasan Arslan, Eski Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Vali Yardımcıları Uğur Kolsuz, Mehmet Keklik, Betül Büyükkılıç ve Harun Reşit Han ile İGM Başkanı Burhanettin Çoban karşıladı.

Bakan Göktaş, Valilik Şeref Defterini imzaladıktan sonra Valilik Makamı'na geçti. Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, şehirde yürütülen aile ve sosyal hizmetler projeleri ile ilgili Bakan Göktaş'a detaylı bilgiler verdi.

Ziyaretin sonunda teşekkür eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, programına devam etmek üzere Valilik binasından ayrıldı.

#Afyonkarahisar #Afyon #Haber #Vali #Bakan #Ziyaret


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °