AK Parti Afyonkarahisar İl Başkan Yardımcısı Saadet Selcen Hıdıroğlu Vefat Etti

Afyonkarahisar'da siyasi yaşamın önemli isimlerinden biri olan AK Parti Afyonkarahisar İl Başkan Yardımcısı Saadet Selcen Hıdıroğlu'nun vefatı, büyük bir üzüntü yarattı

Gündem 28.10.2023 10:41:35 0
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkan Yardımcısı Saadet Selcen Hıdıroğlu Vefat Etti

Afyonkarahisar'da siyasi yaşamın önemli isimlerinden biri olan AK Parti Afyonkarahisar İl Başkan Yardımcısı Saadet Selcen Hıdıroğlu'nun vefatı, büyük bir üzüntü yarattı. 

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Hıdıroğlu'nun hastanedeki tedavi sürecinin sona erdiğini üzüntüyle belirterek, 

"AK Parti İl Başkan Yardımcısı Saadet Selcen Hıdıroğlu'nun tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiğini teessürle öğrenmiş bulunmaktayım. 

Merhumeye Allah'tan rahmet ailesine, yakınlarına ve AK Parti teşkilatlarına başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun." şeklinde duygularını ifade etti.

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay da sosyal medya üzerinden paylaştığı mesajla vefat haberi karşısındaki üzüntüsünü dile getirdi. 

Uluçay, "Tarifi çok zor bir acı yaşıyoruz. Omuz omuza verip dava arkadaşlığı yaptığım güzel kalpli ablam, mekanın cennet bahçeleri olsun inşallah... Başımız sağolsun…" ifadelerini kullandı.

Saadet Selcen Hıdıroğlu'nun vefat haberi, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya'nın sosyal medya hesabından duyuruldu. 

Özkaya, "Ebediyete irtihâl eden AK Parti İl Başkan Yardımcımız Selcen Hıdıroğlu’na Cenab-ı Hâkk'tan rahmet diliyor, camiamıza, yakınlarına ve sevenlerine sabr-ı cemil niyaz ediyorum." şeklinde taziye mesajı paylaştı.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven de Hıdıroğlu'nun vefatını büyük bir teessürle öğrendiğini belirterek, "Merhumeye Allah'tan rahmet ailesine, yakınlarına, teşkilat mensuplarımıza ve sevenlerine başsağlığı, sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun." dedi.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hasan Arslan da Hıdıroğlu'nun vefat haberini teessürle karşıladığını ifade ederek, 

"Yüzünde samimi tebessümü, dilinde içten sohbeti ile ömrümüz boyunca unutamayacağımız AK Parti İl Başkan Yardımcımız Saadet Selcen Hıdıroğlu‘nun vefatını teessürle öğrenmiş bulunuyorum. Mekanın cennet, kabri nur olsun… Allah rahmet eylesin." dedi.

Saadet Selcen Hıdıroğlu'nun vefatı, siyasi çevre ve toplumun genelinde büyük bir üzüntü yaratırken, sevenleri ve yakınları başsağlığı dileklerini iletti. 

Hıdıroğlu, siyasi ve hukuk alanındaki çalışmaları ile tanınan bir isim olarak hafızalarda kalacak. Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

#SaadetSelcenHıdıroğlu #AKParti #Afyonkarahisar #VefatHaberi #Başsağlığı


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °