AK Parti heyeti depremzedeleri yalnız bırakmıyor

AK Parti heyeti depremzedeleri yalnız bırakmıyor

Gündem 26.02.2023 12:16:40 0
AK Parti heyeti depremzedeleri yalnız bırakmıyor

AK Parti heyeti Afyonkarahisar’a gelen deprem kaldıkları kredili Yurtlar kurumlarında ve tedavi gördükleri hastanelerde ziyaret etti.

 

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay beraberinde AK Parti milletvekilleri Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Kadın ve Gençlik Kolları başkanları Ferda Ertürk, Ethem Karahan ile ilimiz Tınaztepe ve Çiğiltepe yurtlarında misafir edilen depremzedeleri ziyaret etti. Buradan da Afyonkarahisar Devlet hastanesi ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi hastanesinde tedavi gören depremzedeleri ziyaret eden heyet talep ve önerilerini dinledi. Heyetin buradan sonraki durağı ise Sultandağı ilçesindeki gençlik kampında misafir edilen depremzedeler oldu. 

“Depremzedelerimiz bize emanet”

 

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, “Bugün Afyonkarahisar milletvekillerimiz Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Kadın Gençlik Kolları başkanımız Ethem Karahan ve Ferda Ertürk, belediye başkanımız Mehmet Zeybek ile Hatay’daki görevimizden sonra Afyonkarahisar’a geldik. Afyonkarahisar’daki misafirlerimizin önce yurtlarda, sonra hastanede tedavi gören hastalarımızda hastanede ziyaret ettik. Tüm misafirlerimizi memleketleri evleri eski haline gelene kadar ağırlamaya devam edeceğiz. Ziyaretlerimize de devam edeceğiz. Onlar bize emanet Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın” diye konuştu.

“Depremzedelerimizin KYK’larda kalmalarının ne kadar isabetli olduğunu gördük”

 

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, “İl başkanımız Hüseyin Ceylan Uluçay, belediye başkanımız Mehmet Zeybek, kadın gençlik kolları başkanlarımız ile bugün Kredili Yurtlar Kurumunda kalan depremzedelerimizi ziyaret ettik. Depremzedelerimizin buralarda kalmalarının ne kadar isabetli bir karar olduğunu bir kez daha gördük. Depremzedelerimiz çok büyük bir memnuniyet ve hayır dualarında bulunuyorlar. 3 öğün yemekleri ve her çeşit ihtiyaçları karşılanıyor. Şimdi hastaneye geldik. Hastanedeki vatandaşımızı ziyaret ediyoruz. Burada ciddi bir sağlık hizmeti veriliyor. İnşallah onların da kısa sürede taburcu edeceğiz. Bugünleri de hep birlikte birlik ve beraberlik içerisinde kaynaşarak sırt sırta vererek aşacağız. İnşallah bu büyük afetlerden daha güçlü bir şekilde ayağa kalkmış olacağız” dedi.

“Selfie çekinmeye değil, çadır kurmaya sıcak yemek vermeye gidiyoruz”

 

AK Afyonkarahisar milletvekili İbrahim Yurdunuseven de, “Deprem bölgesinden gelen misafirlerimizi ziyaret ediyoruz ve bir ihtiyaç ve talepleri olup olmadığını soruyoruz. Zaten devletimiz bütün ihtiyaçlarını karşılıyor ama bizler yine de bir hal hatır soralım ve ihtiyaçları var mı talepleri nedir onları dinlemek için geldik. Biz milletin vekilleri olarak depremzede kardeşlerimizin lafla değil icraatla emrindeyiz. Biz birileri gibi enkazları merak ettiğimiz için ziyaret etmiyor, bölgede insanımıza ne yapabiliriz nasıl dokunabiliriz onun için ziyaret ediyoruz. Selfie çekinmeye gitmiyoruz, çadır kurmaya, sıcak yemek vermeye gidiyoruz. Maalesef birileri çıkıyor çekindiği selfinin altına olmadık yorumları yazıyor. Dolayısıyla yalan haberin de sınırı olmadığı için istediklerini, fütursuz bir şekilde konuşabiliyorlar. Bu yüzden biz onlar gibi lafla değil icraatla depremzedelerimizin yanındayız ve olmaya da devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

“10 binin üzerinde afetzede hemşerimizi Afyonkarahisar’da misafir ediyoruz”

 

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek açıklamasında “10 binin üzerinde afetzede hemşerimizi Afyonkarahisar’da misafir ediyoruz. Ağırlıklı olarak kredi yurtlar kurumunda misafir ediliyor. Sayın vekilimiz il başkanımız ile birlikte kredi yurtlar kurumunda kalan depremzede vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Hastanemizde tedavi gören hastalarımızı da ziyaret ediyoruz. Cenab-ı Hak böyle bir afeti bu millete bir daha yaşatmasın” ifadelerine yer verdi.

 

 


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °