Ak Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven'den Kadir Gecesi ve Avukatlar Günü Mesajı

Milletvekili Yurdunuseven, Kadir Gecesi'nde barış ve huzur dileğinde bulundu, ayrıca Avukatlar Günü'nde avukatların önemine vurgu yaptı.

Siyaset 15.04.2024 11:58:55 0
Ak Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, Kadir Gecesi ve Avukatlar Günü dolayısıyla önemli mesajlar yayınladı.

Kadir Gecesi'nde barış ve huzur dileklerini ileten Yurdunuseven, bin aydan daha hayırlı olan bu mübarek gecenin tüm insanlığa esenlik ve selamet getirmesini temenni etti. 

Yurdunuseven, gecenin, İslam aleminin önemli aylarından biri olan Ramazan-ı Şerif'in içerisinde bulunmasıyla ayrı bir kıymet kazandığını belirtti. 

Gecenin önemine vurgu yaparak, Kur'an'ın bu gecede indirilmeye başlanmasıyla insanlığın yolunu aydınlatan bir rehber olduğunu ifade etti. 

Ayrıca, Kadir Gecesi'nin, barış ve huzurun tüm insanlığı kuşatmasını dileyerek, özellikle Filistin ve dünya genelinde yaşanan çatışmaların son bulmasını ve barışın hakim olmasını temenni etti.

Diğer yandan, Avukatlar Günü'nde de bir açıklama yapan Yurdunuseven, avukatların hukuk sisteminin temel unsurlarından biri olduğunu vurguladı. 

Savunmanın önemine değinen Yurdunuseven, avukatların hak ve adaletin gerçekleştirilmesinde kritik bir rol oynadığını belirtti. 

Meslektaşlarının ülkede bağımsız bir hukuk devletinin inşasında ne denli önemli bir görev üstlendiklerini vurgulayarak, Avukatlar Günü'nü kutladı ve hukukun üstünlüğünü ve insan haklarını savunan tüm meslektaşlara saygı ve sevgilerini iletti.

#KadirGecesi #Barış #Huzur #AvukatlarGünü #Hukuk #Adalet #İbrahimYurdunuseven


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °
Perşembe 18.4 ° / 8 °