AK Partililer Fatih mahallesinde

AK Partililer Fatih mahallesinde

Gündem 3.05.2023 14:24:45 0
AK Partililer Fatih mahallesinde

AK Parti Afyonkarahisar teşkilatları mahalle buluşmalarına devam ediyor. Fatih Mahallesinde miting gibi coşkulu bir mahalle buluşması yapan AK Parti heyeti, mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı. 

 

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay ve 28. Dönem AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayları ‘Afyonkarahisar İçin Hemen Şimdi' diyerek mahalle buluşmalarını sürdürüyor. Son buluşmayı Fatih Mahallesindeki Pazar yerinde gerçekleştiren AK Parti teşkilatları mahalle sakinlerinin yoğun ilgisi ile karşılaştı. 

“Afyonkarahisar’a tek başlarına gelmeye cesaret edemiyorlar”

 

Burada bir konuşma yapan AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay “Kazamız şimdiden mübarek olsun. Çok kıymetli Afyonkarahisarlı hemşehrilerim. Gerçekten bugün Afyonkarahisar'da Eşrefpaşa ve Fatih Mahallesi olarak bizleri ziyadesini memnun ettiniz. Bu pazar alanını, bu meydanı doldurdunuz. Genciyle, yaşlısıyla, çocuğuyla büyüğüyle, annesiyle, babasıyla gerçekten Afyonkarahisar bugün 14 Mayıs’ta sandıkları nasıl patlatacağını çok iyi anlattı. Çok iyi bir ders verdi. Rabb'im hepinizden razı olsun. Değerli hemşehrilerim biraz önce başkanımız bahsetti. Bugün bazı partilerin genel başkanı Afyonkarahisar'a geldiler ve bir belediye başkanı da vardı. 

Tabii kendi güçleri yetmediği için yanında hep bir belediye başkanı veya başka partinin genel başkanlarıyla geliyordu. Çünkü Afyonkarahisar'a tek başına gelmeye onların cesareti de yetmez, gücü de yetmez. Ve AK Parti her zaman onlara cevabını verir ve salonları meydanları boş bir şekilde görüp giderler. Ve bugün de Afyonkarahisar olarak Fatih’ten onlara hep birlikte cevabı verdik. Rabb'im sizlerden razı olsun” diye konuştu. 

“Mahalle mitingimiz onların büyük şehir mitinginden daha üstün”

 

“Bizim bir mahalle mitingimiz bile onların büyük şehirde yaptıkları mitinglerden daha üstün” diyen Uluçay sözlerine şöyle devam etti; Bu da gösteriyor ki Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bu davaya bu millete ve İslam alemine inşallah 14 Mayıs'tan sonra da hizmet edecek. İnşallah sizin bu güveninizle, sizin bu desteklerinizle biz 14 Mayıs'ta Afyonkarahisar'dan cumhurbaşkanımıza en yüksek desteği vereceğiz. Ve inşallah Afyonkarahisar'dan en az beş milletvekiline göndereceğiz. Çünkü Afyonkarahisar bunu fazlasıyla hak ediyor. 

“Senin Afyonkarahisar’da vaat vermek haddin değil”

 

Ankara’da personeline ödeme yapamayanların Afyonkarahisar'a gelerek vaatlerde bulunduklarını vurgulayan Uluçay şöyle konuştu; Senin Afyonkarahisar'a vaat vermeye hakkın da yok, haddin de yok, yetkin de yok. Sen git Ankara'da otur. Git Ankara'da hizmet et, git Ankara'daki vatandaşlarımıza hizmet ver. Ankara'da şu dört yılda küçük bir projen bile yok. Afyonkarahisar'a miting yapmaya geliyorlar. Hadi oradan sizin Afyonkarahisar halkının karşısına çıkmaya hiçbir yüzünüz olamaz. Ve bizim milletvekili adaylarımız var. Cumhurbaşkanımız var. Onların Afyonkarahisar'a yaptığı projeleri sizi ülke genelinde dahi hayal edemezsiniz. Biz teşkilatlar olarak, biz o Afyonkarahisar halkı olarak her zaman hizmet etmek için sizlerin emrinde olacağız. 

 


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: ak partililer fatih mahallesinde
Cuma 22 ° / 8 °
Cumartesi 16.9 ° / 7.8 °
Pazar 10.5 ° / 6.5 °