"AK Parti’nin adayını istişareler belirler”

"AK Parti’nin adayını istişareler belirler”

Gündem 12.07.2023 17:12:00 0

Afyon Gazeteciler Cemiyeti yöneticileri, Ankara'da gerçekleştirdikleri ziyaret ve temaslarla dikkat çekti. Cemiyet heyeti, Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya'nın konuğu oldu.

Afyon Gazeteciler Cemiyeti heyeti, Başkan Sezer Küçükkurt ve yöneticiler Bekir Yeşilay, Mehmet Emin Güzbey, İsmail Akar, Önder Artuk, Ömer Elçi, Hakan Dilek, Mehmet Abdioğulları ve Faruk Kılınç'tan oluşuyordu.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, AK Parti'nin Afyonkarahisar Belediyesi'ni elinde tutmak için makul ve meşru tüm yolları deneyeceğini belirterek, "Değil Burcu Hanım, CHP'nin tamamı karşımıza gelse Afyonkarahisar Belediyesi'ni onlara teslim etmeyiz" şeklinde konuştu.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, TBMM'deki makam odasında Afyon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezer Küçükkurt ile AGC yöneticilerini ağırladı. Gazeteciler tarafından Hakan Şeref Olgun'un kitapla ilgili teşekkür mesajı iletilen Ali Özkaya, Hz. Ali efendimizin önerilerini içeren kitabı tüm milletvekillerine hediye ettiklerini belirtti. Ayrıca, Hac ziyaretini gerçekleştirdiğini ve bazı haksız ithamlara maruz kaldığını vurguladı.

Afyonkarahisar'ın doğu bölgesi için verdikleri hastane sözünü yerine getireceklerini belirten Ali Özkaya, yer tespitlerinin yapıldığını ve en kısa sürede sözlerini yerine getireceklerini ifade etti.

Masasında bulunan bor madeni ile ilgili olarak gazetecilere bilgi veren AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, bu maddenin Türkiye tarafından üretildiğini ve ülkedeki madencilik faaliyetlerinin geliştiğini belirtti.

Yaklaşan yerel yönetim seçimleriyle ilgili gazetecilerin sorularını cevaplandıran Milletvekili Ali Özkaya, aday seçiminde AK Parti'nin aradığı kriterleri Genel Merkez'in bildiğini ve AK Parti'nin Afyonkarahisar Belediyesi'ni korumak için her türlü çabayı göstereceklerini belirtti. İttifak konusunda ise konjonktüre bağlı olarak hareket edeceklerini ifade etti.

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun'un davet beklediği mesajı üzerine konuşan Ali Özkaya, siyasetçilerin eleştiri yapabileceğini ancak barışmayı da bilmesi gerektiğini söyledi. Afyonkarahisar'ın birlik ve beraberlik içinde yönetilmesi için çalışacaklarını vurguladı.

Yeni Mahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın "Afyonlular Evi" önerisini değerlendiren Ali Özkaya, geçmişte yaşanan olumsuzluklara dikkat çekerek işletmenin zor olduğunu belirtti ve başlangıç yapabileceklerini söyledi.

Beyaz Belge 


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °