Akşener'den Erdoğan'a 'gelin' çağrısı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yerel seçimlere yönelik yaptığı ittifak çağrısına cevap veren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Gelin, siz de aynı bizim gibi 81 ilde kendi adaylarınızla seçime girin" çağrısında bulundu

Gündem 12.10.2023 09:19:38 0
Akşener

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yerel seçimlerle ilgili yaptığı ittifak çağrısına yanıt verdi. 

Erdoğan, AK Parti'nin TBMM'deki grup toplantısı sonrasında, "Katılmak isteyen herkese kapımız açık. İYİ Parti de olabilir" açıklamasını yapmıştı. Meral Akşener ise sosyal medya hesabından bir yanıt paylaştı.

Akşener'in paylaşımında, "İttifak siyasetinin derinleştirdiği kutuplaşma, ülkemize zarar veriyor Sayın Recep Tayyip Erdoğan. Gelin, siz de aynı bizim gibi 81 ilde kendi adaylarınızla seçime girin. 

Türk siyaseti normalleşsin, kazanan milletimiz olsun" ifadeleri yer aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ittifak çağrısı, yaklaşan yerel seçimler öncesinde Türk siyasetinde önemli bir gündem maddesi olarak değerlendiriliyor. 

İYİ Parti'nin bu çağrıya nasıl yanıt vereceği ve seçimlerde hangi stratejiyi benimseyeceği merak konusu olarak takip ediliyor.

#Cumhurbaşkanı #AKParti #İYİParti #İttifak #Haber #Seçim #YerelSeçim


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °