Aksu, Başkanlığa Seçildi

Afyonkarahisar Ziraat Mühendisleri Odası İl Temsilciliği'nde gerçekleşen başkanlık seçimlerinde yeni başkan İbrahim Aksu oldu

Gündem 12.12.2023 09:51:43 0
Aksu, Başkanlığa Seçildi

Afyonkarahisar Ziraat Mühendisleri Odası'nda gerçekleşen başkanlık seçimini kazanan İbrahim Aksu, zaferin gururunu yaşadığını belirterek, odanın önündeki hedefleri açıkladı. 

Aksu, ilk hedeflerinin odanın şube statüsünden oda statüsüne çıkarmak olduğunu vurgulayarak, bu doğrultuda üye sayısını hızla arttırmayı amaçladıklarını ifade etti.

Aksu, yaptığı açıklamada, "Afyon Ziraat Mühendisleri Odası seçimini almış olmanın gururunu yaşıyorum. İlk hedefimiz şube statüsü olan odamızı üye sayısını acele olarak arttırıp oda statüsüne çıkarmaktır. 

Biz tüm meslektaşlarımızın dertlerini biliyoruz. Ve artık onların yanında çalışan, hizmet veren bir oda olacaktır. Ayrıca Afyon Tarımına da dev katkılar sağlayacağız. 

Biz seçimi kazandık ama esas KAZANAN AFYON oldu" dedi.

Aksu'nun liderliğindeki yeni yönetim, odanın daha etkin bir şekilde meslektaşlarına hizmet vermesini ve Afyon'un tarımına katkı sağlamasını amaçlıyor. 

Seçim sonrası açıklamada bulunan Başkan Aksu, "Biz seçimi kazandık ama asıl kazanan Afyon oldu" diyerek, odanın başarısının Afyon tarımına ve üyelerine olumlu yansımalar yapacağını ifade etti.

#AfyonZiraatMühendisleriOdası #İbrahimAksu #Tarım #Afyonkarahisar #ZiraatMühendisleri #OdaStatüsü


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: aksu başkanlığa seçildi
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °