Albay Yağan, "Acınız acımız, mutluluğunuz mutluluğumuz"

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Tolga Yağan, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesini ziyaret ederek şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi

Gündem 13.12.2023 11:48:37 0
Albay Yağan,

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Tolga Yağan, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesini ziyaret ederek dernek üyeleri ile bir araya geldi.

Kıdemli Albay Yağan, dernek yetkilileri ve üyeleri tarafından sıcak bir ortamda karşılandı. 

Karşılıklı Memnuniyet Vurgusu

Ziyaret sırasında, Dernek Başkanı İsmail Kumartaşlı ve yönetim kurulundaki şehit babaları ile gaziler, Kıdemli Albay Tolga Yağan'ı ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduklarını ifade ettiler. 

Başkan Kumartaşlı, dernek çalışmaları hakkında İl Jandarma Komutanına detaylı bilgiler sundu.

Şehit yakınları ve Gazilere verilen önem

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Tolga Yağan, meslek hayatında her zaman şehit aileleri ve gazilere büyük önem verdiğini belirtti. 

Yağan, şehit yakınları ve gazilere hitaben, "Sizler bizlerin en kutsal emanetlerisiniz. Abi kardeş diyaloğuyla iş birliği içinde olacağız. 

Emirinizdeyiz. Gece gündüz demeden bana ulaşabilirsiniz. Sizin sorununuz benim sorunumdur, sizinle acılarımızı ve mutluluklarımızı paylaşacağız" diyerek duygusal bir mesaj verdi.

Şehit yakınları ve Gazilere toplumsal destek vurgusu

Bu özel ziyaret, şehit yakınları ve gazilere verilen değerin ne kadar büyük olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor. 

Toplumun temel taşlarından olan bu kahraman ailelerine yapılan desteğin artarak devam etmesi, yaşanan acıların paylaşılması ve mutlulukların birlikte kutlanması gerektiği vurgulandı. 

#ŞehitAileleri #Gaziler #AlbayYağan #DuygusalZiyaret #ToplumsalDestek #KahramanAileler #BirliktePaylaşmak #AskereSaygı #TürkiyeJandarma #DuygusalMesaj


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °