Ali Özkaya; Mahmut Kocak'ı Yalanladı

Afyonkarahisar ak parti milletvekili Av. Ali Özkaya'dan Dr. Mahmut Koçak'a yalanlama geldi;  Bugün Dr Mahmut Koçak'ın ak partiden belediye başkan aday adaylığı muracaati sırasında yaptigi açıklamalara yalanlama geldi.

Siyaset 22.11.2023 21:04:00 0
Ali Özkaya; Mahmut Kocak

Afyonkarahisar ak parti milletvekili Av. Ali Özkaya'dan Dr. Mahmut Koçak'a yalanlama geldi; 

Bugün Dr Mahmut Koçak'ın ak partiden belediye başkan aday adaylığı muracaati sırasında yaptigi açıklamalara yalanlama geldi.

Ozkaya yaptığı açıklamada ;

"AK Parti’den bugün Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı için Aday Adaylığı yapan Sn. Mahmut Koçak, yaptığı açıklamada “Afyonkarahisar Milletvekilimiz olan Sayın Ali Özkaya’yı yetkili kıldıklarını ve sana gelecek Sayın Cumhurbaşkanımızın mesajını iletecek ve inşallah senide aramızda göreceğiz demişlerdi.” şeklindeki sözleri dolayısı ile kamuoyunu bilgilendirme gereği hasıl olmuştur.

Sn. Mahmut Koçak’ın bahsettiği konu şöyle gelişmiştir. Kendileri Genel Merkezimiz ile partiye kabul edilmek ve milletvekili aday adayı olmak üzere görüşmüş. Genel Merkezimiz de aday adayı olabileceği konuşulmuş ve detayları “ Sn. Ali Özkaya ile görüşün” denilmiştir. 

Bu kapsamda İl Başkanımız Sn. Hüseyin Ceylan Uluçay ve Milletvekilimiz Sn. İbrahim Yurdunuseven’in bilgisi dahilinde Sn. Koçak’ın tarafımızı ziyareti ile ikili görüşme gerçekleştirilmiştir.

 Bu kapsamda Sn. Koçak’ın açıklamasında ima edilen kendisi tarafımızdan ziyaret edilerek partiye davet edilmesi gibi bir süreç yaşanmamıştır.

Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarım."

dedi.


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: Özkaya; Mahmut Kocak' Yalanladı
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °