Alper Yağcı, Altı Nokta Körler Derneği'ni Ziyaret Etti

İYİ Parti Belediye Başkan adayı Alper Yağcı, Altı Nokta Körler Derneği Afyonkarahisar Şubesi'ni ziyaret ederek, engelli dostu bir belediye vaadiyle özel bireylerin sorunlarına çözüm üretme sözü verdi

Gündem 23.03.2024 11:28:09 0
Alper Yağcı, Altı Nokta Körler Derneği

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Alper Yağcı, Altı Nokta Körler Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Hakan Erdoğan ve yönetimini ziyaret etti. 

Ziyaret sırasında engelli bireylerin sorunlarına çözüm üretme konusunda çaba göstereceklerini belirten Yağcı, engelli dostu bir belediye vaadiyle özel bireylerin yaşamlarını kolaylaştırmayı hedeflediklerini ifade etti.

Engelli Dostu Belediye Vaadi

Alper Yağcı, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, "Belediye başkanı olduğumuz zaman özel bireylerin farkında olmak ve sorunlarına çözüm üretmek için çaba göstereceğiz" dedi. 

Engelli bireylerin toplum içinde en iyi koşullarda yaşamaları için her zaman destek olacaklarını vurgulayan Yağcı, ilgili sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliği yaparak daha olumlu sonuçlar elde etmeyi amaçladıklarını belirtti.

Engelli Dostu Belediye İçin Çalışmalar

Yağcı, engelli bireylerin rahat bir şekilde yaşamaları için belediye binalarının dizaynının sağlanması, çalışma uyumunun engellileri düşünerek gerçekleştirilmesi ve engelli park yerlerinin rahat kullanılabilir hale getirilmesi gibi adımlar atacaklarını söyledi. 

Ayrıca, herkesin bir an içinde engelli olabileceği gerçeğini unutmamak gerektiğini vurguladı.

Ziyaret nedeniyle Altı Nokta Körler Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Hakan Erdoğan, Alper Yağcı ve ekibine teşekkür etti.

#EngelliDostuBelediye #AlperYağcı #İYİParti #Afyonkarahisar #AltıNoktaKörlerDerneği #Engelliler


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °