Alper Yağcı Hız Kesmiyor

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Alper Yağcı, esnaf ziyaretleri ve projeleriyle şehrin yönetimine yeni bir soluk getirmeyi hedeflediğini dile getirdi.

Siyaset 9.02.2024 12:40:59 0
Alper Yağcı Hız Kesmiyor

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Alper Yağcı, şehrin yönetimine dair açıklamaları ve yoğun ziyaret programlarıyla dikkat çekti. 

Yağcı, kentteki esnaf ziyaretlerini aralıksız sürdürerek vatandaşlarla bir araya geldi. 

İl ve ilçe başkanlarıyla birlikte gerçekleştirdiği ziyaretlerde, Yağcı, kentsel dönüşüm, sosyal belediyecilik ve yerel kalkınma projelerini halkın istekleri doğrultusunda şekillendireceğini duyurdu.

Özellikle tarım ve hayvancılık politikalarını eleştiren Yağcı, üreticilerin ağır yük altında ezildiğini ve ülkenin üretmeyen bir toplum haline geldiğini dile getirdi.

Belediye yönetimine geldiklerinde dar gelirli vatandaşlara destek olacaklarını söyledi.

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet  Mısırlıoğlu, Yağcı'nın liderliğinde hazırlanan projelerin, Afyonkarahisar'ın yönetimine yeni bir yön vereceğine inandıklarını dile getirdi. 

Yağcı, dürüst bir başkanlık anlayışıyla şehrin sorunlarına çözüm üreteceğini ve 1 Nisan'dan itibaren İYİ belediyecilikle Afyonkarahisar'ı yöneteceğine inandığını ifade etti.

 #AlperYağcı #İYİParti #Afyonkarahisar #BelediyeBaşkanlığı #Seçim2024


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: Alper Yağcı Kesmiyor
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °